Vrolijke eerste blik op 'Emojimovie: Express Yourself'

Vrolijke eerste blik op 'Emojimovie: Express Yourself'

Plus wat nieuwe stemmen-namen.

Naast een eerste officiële blik heeft Sony Pictures Animation ook een aantal nieuwe namen onthuld die stemmen gaan inspreken in Emojimovie: Express Yourself, voorheen bekend onder de titel The Emoji Movie. De animatiefilm wordt geregisseerd door Anthony Leondis (Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch) en zoomt in op de wereld van de bekende Emoji-icoontjes uit je mobiele tekstberichten.

Emmy en Tony award-winnaar James Corden (Into the Woods) en Emmy-genomineerde Ilana Glazer (Broad City) voegen zich bij de cast die tot op heden alleen bestond uit T.J. Miller (Deadpool). De kans is groot dat Miller het onderstaande middelste personage inspreekt.


Bekijk de afbeelding

Emojimovie, met een script van Eric Siegel en Anthony Leondis, speelt zich af in de smartphone waar een geheime wereld is. Dit wordt Emoji Valley, waar de ijverige Emoji's wonen en werken. Als enkele Emoji's op het bureaublad (home screen) van de gsm belanden, vinden ze een wereld aan apps om te ontdekken. Onder meer de muziekdienst Spotify zal onderdeel uitmaken van het plot.

Vanaf 10 augustus in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair