Posters 'Fantastic Beasts' introduceren de magische personages

Lees meteen alles wat we over ze weten!

Warner Bros. heeft negen posters vrijgegeven voor Fantastic Beasts and Where to Find Them, de nieuwe film in de Potter-franchise. De film van regisseur David Yates vormt het startschot voor een nieuwe trilogie, waarin Newt Scamander centraal staat. In deze eerste film komt hij met zijn magische koffertje aan in New York, waar vervolgens wat wezens uit ontsnappen. Maar de film draait om veel meer, want in de laatste trailer kregen we bijvoorbeeld nog een hint naar de aanwezigheid van Grindelwald in de film. Hieronder de posters van de film, die op 16 november in première gaat.

Newt Scamander (Eddie Redmayne)


Newt zat ooit op Hogwarts, en was lid van Hufflepuff. Hij hield altijd al van dieren, meer dan van mensen en werd van Hogwarts gestuurd omdat hij "menselijk leven in gevaar bracht met een beest". Nu reist hij als magisch zoöloog de wereld rond, op zoek naar de verschillende magische beesten. Zijn reis brengt hem naar New York in 1926, waar uit zijn koffertje enkele magische wezens ontsnappen.

Bekijk de afbeelding
Porpetina Goldstein (Katherine Waterston)
Porpetina wordt ook wel Tina genoemd. Net als Newt kent ze een niet al te gemakkelijk verleden. De dame was ooit Schouwer voor het Amerikaanse magische congres, maar nadat "ze met haar hart en keuze maakte, in plaats van haar verstand en daarmee niet-toegestane magie gebruikte", verloor ze haar baan. Nu werkt ze voor de toverstokafdeling en deelt ze daar vergunningen uit.

Bekijk de afbeelding
Seraphina Picquery (Carmen Ejogo)
Werd in 1920 magische president van Verenigde Staten en is een krachtige, formidabele heks. Gezien de moeilijke geschiedenis van de VS met heksen (denk: Salem), doet Picquery er alles aan om de Amerikaanse heksengemeenschap geheim te houden voor de gewone burger.

Bekijk de afbeelding
Percival Graves (Colin Farrell)
Een van de belangrijkste tovenaars in New York. Hij jaagt op Newt en zijn koffertje met magische wezens omdat hij er bang voor is dat die het bestaan van tovenaars onthult aan de wereld. Credence draagt op de poster een ketting van de Deathly Hallows en zou volgens de geruchten wellicht samenwerken met Grindelwald (die in de laatste trailer nog genoemd werd).

Bekijk de afbeelding
Jacob Kowalsky (Dan Fogler)
Hij is een No-Maj, iemand die niet beschikt over magische krachten. Jacob droomt ervan bakker te worden, maar krijgt van niemand de lening die hij nodig heeft om een zaak te starten. Zijn leven verandert voor altijd als hij Newt ontmoet, en de magische wereld leert kennen.

Bekijk de afbeelding
Mary Lou (Samantha Morton)
No-Maj en de fanatieke leider van de New Salem Philantropic Society. Dat is een groep mensen die hun hele levens besteden aan het opjagen van heksen en tovenaars en het uitroeien van magische mensen. Ze heeft drie adoptiekinderen, twee dochters en een zoon en allen leven in "vrees voor haar wraakzuchtigheid".

Bekijk de afbeelding
Queenie Goldstein (Alison Sudol)
De zus van Tina. Ze is haar kamergenoot en werkt ook bij de toverafdeling van het Amerikaanse ministerie voor magie. In tegenstelling tot haar zus, die ervan droomt weer Schouwer te kunnen worden en de zaak van Newt daarvoor graag aangrijpt, heeft Queenie geen ambities en maakt het haar niet bijster veel uit wat voor werk ze doet. Queenie is Legilimens, dus ze kan gedachten lezen.

Bekijk de afbeelding
Gnarlak (Ron Perlman)
Gnarlak is een gangster die vooral alcohol smokkelt (de film speelt zich af tijdens de drooglegging van de jaren twintig). Er is nog maar weinig bekend over Gnarlak en de rol van het personage. Op de poster achter hem zien we posters van Tina en Newt, waarop staat dat ze de magische wetten overtreden hebben.

Bekijk de afbeelding
Credence (Ezra Miller)
Over Creedence was nog maar weinig bekend. Hij is een van de kinderen van Mary Lou en de meest teruggetrokken levende van de drie. Al snel raakt hij bevriend met Percival Graves die hem vooral lijkt te willen gebruiken voor zijn persoonlijke plannen. Op de achtergrond van de poster (links van het hoofd van Credence) is een WANTED-poster te zien waarop we zien dat Newt en Jacob gezocht worden voor een bankoverval.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair