Felicity Jones over 'Rogue One'-heropnames

Felicity Jones over 'Rogue One'-heropnames

Er is echt niets aan de hand volgens haar.

Er staat behoorlijk wat druk op Disney en Lucasfilm om met Rogue One: A Star Wars Story een fantastische film af te leveren. Ondanks dat Disney's CEO Bob Iger de verwachtingen als eens probeerde te temperen door het een "experiment" te noemen, maar desondanks blijven die torenhoog. Dat er dus onder leiding van regisseur Gareth Edwards flinke heropnames plaatsvonden, is niet heel vreemd. Maar de duur daarvan leek wel onverwacht en daarom stelden velen zich de vraag of het wel goed zou komen met de film.

Actrice Felicity Jones, over wie The Hollywood Reporter kortgeleden een profiel schreef, stelt dat er niks vreemds aan de hand was. De heropnames vonden gewoon plaats om een zo goed mogelijke film af te leveren en er zit verder niets achter. "Als je begint met editen, je de film samen ziet komen, komt het voor dat je denkt: 'We zouden dit beter kunnen maken en dat zou logischer zijn als we het anders zouden doen'. Ik heb het al zo vaak meegemaakt. Ik bedoel, je zou niet gewoon je eerste versie gemaakt hebben in dit geval toch?"

Ook Kathleen Kennedy, CEO van Lucasfilm, stelt dat de heropnames heel normaal zijn. "Ik weet zeker dat als je de telefoon op zou pakken en elke grote technische film op zou bellen, en zou vragen, 'Hebben jullie al eens heropnames gedaan?' ze allemaal zouden antwoorden met een 'Ja natuurlijk.' Dus waarom is het in dit geval zo'n groot verhaal geworden? Omdat het om Star Wars gaat. Ze leggen elk detail, elk verhaal onder de loep. Maar dit was altijd al gepland en is niets ongewoons."

Rogue One laat zien hoe de Rebellen de plannen voor de eerste Death Star weten te stelen van het Keizerrijk. Vanaf 14 december draait de eerste spin-off film in de franchise in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair