Prachtige laatste trailer 'Rogue One: A Star Wars Story'

Prachtige laatste trailer 'Rogue One: A Star Wars Story'

En bekijk een erg sfeervolle poster.

De afgelopen weken is Rogue One: A Star Wars Story wat wisselend in het nieuws geweest. Zo werd er weer gesproken over de heropnames, en waarom daar niets vreemds mee was. Maar nu is de film wat positiever in het nieuws: er is niet alleen een sfeervolle poster, geheel in stijl van de franchise vrijgegeven, maar ook een trailer. Die trailer is de laatste die Disney en Lucasfilm vrijgeven, voor de release van de film in december.


Rogue One: A Star Wars Story heeft nog altijd een vrij summiere synopsis. "De film vertelt het verhaal van verzetsstrijders die samenwerken om de bouwplannen van de gevreesde Death Star te stelen." Rogue One speelt zich af voor de gebeurtenissen in Star Wars: A New Hope. De hoofdrol is er voor Felicity Jones, die Jyn Erso speelt. Haar vader, Galen Erso (Mads Mikkelsen) is een belangrijk figuur binnen het Keizerrijk, want hij ontwikkelde een technologie die de Death Star mogelijk maakt. Hij krijgt daar spijt van en besluit de Rebellen in te lichten over de Death Star. Vervolgens is het aan zijn dochter om een team te werven en de plannen te stelen.

Naast Jones en Mikkelsen spelen ook Diego Luna (Captain Cassian Andor), Donnie Yen (Chirrut Imwe), Jiang Wen (Baze Malbus), Alan Tudyk (K-2SO), Riz Ahmed (Bodhi Rook) en Forest Whitaker (Saw Gerrera) Rebellen. Zij nemen het gezamenlijk op tegen Ben Mendelsohns Director Orson Krennic. Rogue One: A Star Wars Story van regisseur Gareth Edwards draait vanaf 14 december in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair