Jim Carrey opnieuw aangeklaagd voor de dood van Cathriona White

Jim Carrey opnieuw aangeklaagd voor de dood van Cathriona White

En niet door zo maar iemand...

In september van het afgelopen jaar werd Cathriona White dood aangetroffen in een huis in Los Angeles. Zij was een tijd lang de vriendin van Jim Carrey. Nog geen maand geleden werd de acteur verantwoordelijk gehouden voor haar dood en wel door Cathriona's voormalige echtgenoot, Mark Burton.

Carrey ontkende meteen alle betrokkenheid en hij liet weten dat de aanklacht enkel en alleen ging om het lospeuteren van een forse som geld. Veel hebben we er sindsdien niet meer over gehoord, maar nu wordt de acteur opnieuw aangeklaagd door een tweede persoon en wel door niemand minder dan zijn 'ex-schoonmoeder'.

Brigid Sweetman, de moeder van Cathriona White, heeft absoluut niks goeds te zeggen over de tweevoudige Golden Globe winnaar : "Jim Carrey zou zich moeten schamen voor wat hij mijn dochter heeft aangedaan. En hij zou zich ook ervoor moeten schamen dat hij nu zijn Hollywood- advocaten gebruikt om Mark de mond te snoeren in de hoop dat niemand achter de waarheid komt. Als familie willen we gewoon de waarheid vertellen en laten weten wie Jim Carrey echt is : een man die mijn dochter drie soa's gaf, er vervolgens over loog, haar uitschold en vernederde, haar illegale drugs gaf en tenslotte zijn leger advocaten gebruikte en nog steeds gebruikt om haar en onze familie stil te houden".

De advocaat van Sweetman deed er nog een schepje bovenop : "Het wordt tijd dat Jim Carrey en zijn team stoppen met liegen. In plaats van een rouwende familie aan te vallen, kunnen ze niet gewoon het ware verhaal vertellen en toegeven dat Carrey Cat illegale drugs gaf ? De waarheid komt vroeg of laat toch uit".

Carrey's advocaat had er het volgende over te zeggen : "Het is begrijpelijk dat een moeder die haar dochter verliest op zoek gaat naar iemand die ze de schuld kan geven, maar om Jim Carrey op deze manier aan te vallen is belachelijk. Een paar dagen voordat Cathriona White zelfmoord pleegde, op de dag van haar 30ste verjaardag, kreeg ze zo'n verontrustende en demoraliserende mail van haar moeder dat ze meteen haar Facebook account verwijderde zodat haar moeder geen contact meer met haar kon opnemen. Cathriona had het wel vaker over de lastige relatie met haar moeder; bijvoorbeeld over hoe zij op haar 15de het huis uit werd gezet. Moeder en dochter waren al jaren vervreemd van elkaar".



NieuwsFilm

meest populair