Trailer 'De Zevende Hemel': de Nederlandse kersthit?

Trailer 'De Zevende Hemel': de Nederlandse kersthit?

Grootse ensemble-musical.

Hieronder zie je de trailer voor de Nederlandse musicalfilm De Zevende Hemel van regisseur Job Gosschalk, een bekende naam in de Nederlandse filmwereld. Dit is echter één van zijn eerste grote regieklussen nadat hij al actief was als onder meer producent en vooral casting-regisseur. En mogelijk scoort hij met deze gewaagde film dé Nederlandse kersthit. Concurrentie vinden de maker in onder meer Soof 2 die twee weken later in première gaat.

In De Zevende Hemel ontdekt Maria Rossi (Henriëtte Tol) dat ze doodziek is. Ze wil dan nog maar één ding haar man Max (Huub Stapel) en haar kinderen en hun partners voor een laatste keer harmonieus om haar heen hebben. Echter staan oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant haar laatste wens in de weg.



De 'muzikale ode aan liefde en familie' herbergt zoals een enorm uitgebreide cast. Naast Tol en Stapel zijn ook Jan Kooijman, Thomas Acda, Halina Reijn, Noortje Herlaar, Tjitske Reidinga, Ruben van der Meer, Huub van der Lubbe, Guy Clemens, Roel Dirven, Daniel Cornelissen en Roosmarijn Luyten te zien. Hieronder het affiche en vanaf 24 november in de bioscoop.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair