Ook John Turturro terug in 'Transformers: The Last Knight'; teaser trailer nadert

Ook John Turturro terug in 'Transformers: The Last Knight'; teaser trailer nadert

Ook John Goodman is er weer bij.

In Transformers: The Last Knight is het vooral een samenspannen van vele bekende gezichten uit de eerdere films. Ondanks dat namen als Shia LaBeouf en Megan Fox ontbreken, keren Mark Wahlberg (Cade Yeager), Josh Duhamel (Lt. William lennox), Tyrese Gibson (Robert Epps) en Stanley Tucci (Joshua Joyce) wel terug. Regisseur Michael Bay heeft onthuld dat ook John Turturro terugkeert.

In de eerste drie delen was Turturro te zien als Seymour Simmons, in het begin als een speciale Sector 7-overheidsagent en later een schrijver. Ook heeft Bay onthuld dat minimaal John Goodmans stem weer te horen is. In Age of Extinction sprak hij de stem in van de autobot Hound.

Hieronder een video waarin Bay over een enorme set loopt in het Verenigd Koninkrijk. De opnames voor de vijfde film zitten er bijna op. Er resteren nog twee draaidagen in Zuid-Afrika. Aan het einde van de video verklapt Bay dat de teaser trailer volgende maand of in december verschijnt.



Nieuwe namen voor menselijke rollen zijn onder meer Liam Garrigan (King Arthur), Isabela Moner (Izabella), Laura Haddock en Anthony Hopkins. Autobots zijn in ieder geval Optimus Prime, Bumblebee, Hound, Drift, Hot Rod, Crosshairs en Sqweeks. Bekende Decepticons luisteren naar de namen Megatron, Barricade en Onslaught. Ook zouden er mini-Dinobots en een driekoppige draak te zien zijn. Vanaf 22 juni 2017 in de Nederlandse IMAX/3D-bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair