POLL: 'Guardians of the Galaxy'-personages

POLL: 'Guardians of the Galaxy'-personages

Met de zeven belangrijkste personages die terugkeren in vol. 2.

Een paar dagen terug verscheen de teaser trailer voor Guardians Of The Galaxy Vol.2. Heel veel was er nog niet te zien, al flitsten de belangrijkste personages voorbij. In deze POLL de vraag: welk 'Guardians of the Galaxy'-personge is jouw favoriet?

In de POLL kijken we alleen naar de zeven belangrijke personages die op zeker in een belangrijke rol in Vol. 2 terugkeren. Dus - hoe vermakelijk ze ook zijn - volume 1-personages als The Collector, Ronan the Accuser en Thanos zijn niet meegenomen.


De zeven Guardians...

Uiteraard kun je kiezen voor Chris Pratts Peter Quill a.k.a. Star-Lord, het enige menselijke personage, dat door Michael Rookers Yondu Udonta, de leider van de Ravagers, van de aarde werd ontvoerd. Star-Lords oogappeltje is de dodelijke Gamora (Zoe Saldana), een geadopteerde dochter van Thanos en 'zusje' van de even zo dodelijke Nebula (Karen Gillan).

Bekijk de afbeelding
En dan hebben we nog de premiejagers Groot en Rocket Raccoon, ingesproken door Vin Diesel en Bradley Cooper. De eerste is een levende boom en de tweede een intelligente, antropomorfe wasbeer. Als laatste is er Dave Bautista's Drax the Destroyer, die bij de Avengers aansluit om Thanos om zeep te helpen aangezien hij Drax' familie heeft uitgemoord.

Succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair