Video

Creepy teaser Gore Verbinski's horrorfilm 'A Cure for Wellness'

Nieuw succes voor de The Ring, Pirates en The Lone Ranger-regisseur?

door Bram de Groot om 13:05 in Video
Met de remake The Ring (2002) brak regisseur Gore Verbinski echt door in Hollywood. Het leverde hem gelijk de regie op van de Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) en na nog twee Pirates-films en de vermakelijke animatiefilm Rango (2011) sloeg hij in 2013 een flater met de peperdure flop The Lone Ranger. Volgend jaar keert Verbinski, met een horrorfilm.

De titel van de film is A Cure for Wellness en de film gaat over een werknemer die eropuit wordt gestuurd om zijn baas te redden uit een Europese "wellness spa." Het blijkt echter geen normale spa te zijn en de faciliteit blijkt behoorlijk duistere doelen te hebben.

Belangrijke rollen zijn in handen van Dane DeHaan (The Amazing Spider-Man 2), Mia Goth (Nymphomaniac) en Jason Isaacs (Fury) en als alles volgens planning verloopt dat verschijnt de horrorthriller op 16 februari in de Nederlandse bioscopen.

Hieronder zie je twee viral teasers, waarin vermoedelijk nog geen beelden te zien zijn uit de film. Wel wordt er gehint naar de dubieuze spa

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair