Algemeen

Script Indiana Jones 4 goedgekeurd

door FilmTotaal op 30.05.2005 om 14:31 in Algemeen
De voorbereidingen voor de vierde film over archeoloog Indiana Jones zijn al enige tijd aan de gang. Meer dan een jaar geleden werd het door Frank Darabont geschreven script afgekeurd, waarna Jeff Nathanson het helemaal opnieuw ging proberen.

Vandaag werd bekend dat het nieuwe script inmiddels is goedgekeurd door zowel George Lucas als Steven Spielberg. Voordat Paramount echter verder kan met de productie, moet ook Harrison Ford nog tekenen voor deelname; wat is immers een nieuwe Indy zonder hem. Ford heeft het script tot op heden echter nog niet gelezen.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

slimshadyGZ

Avatar

Zonder Harrison Ford geen Indiana Jones 4 dus moet hij wel meedoen! :D

Thiver

Avatar

Ik hoop eigenlijk dat hij niet meedoet... dan komt deze film er tenminste ook niet. :D

Sengaia

Avatar

Maar hoe oud is Harrison Ford nu, bijna in de zeventig?? Laat maar zitten idd die nieuwe Indiana Jones-film, kan alleen maar tegenvallen.

Belloq

Avatar

Da's eindelijk weer eens goed nieuws van George. Als Harrison nog even tekent is het helemaal mooi.

dannyB

Avatar

@ Sengaia: 62 jaar!

Keyser Söze

Avatar

Sengaia "Maar hoe oud is Harrison Ford nu, bijna in de zeventig?? Laat maar zitten idd die nieuwe Indiana Jones-film, kan alleen maar tegenvallen."

62 is ie, maar hij zier eruit als 61 hoor. Alhoewel ik ook van mening ben dat ze de ouwe vertrouwde indy trilogy moeten laten zoals het is kijk ik toch enorm uit naar deze film en George Lucas en Steven Spielberg is misschien wel beste waar je op kan hopen om het niet al te verneuken. Hopelijk nog een deel 5 en 6 erachteraan :E

Fat_Tony_A

Avatar

Wou een hele jaar om een script te schrijven:Z.

Waarom doet de Heer lucas of Spielberg dat niet zelf (te druk zeker).

renzo

Avatar

Fat_Tony_A "Wou een hele jaar om een script te schrijven:Z.

Waarom doet de Heer lucas of Spielberg dat niet zelf (te druk zeker)."


Nou ik kan er niet echt om treuren dat Georgie het script niet heeft geschreven...

tripleforce

Avatar

Arme ouwe man moet ie daar nog aan meedoen?

_Endymion_

Avatar

Toen ik Red Dragon zag, dacht ik dat de bad guy Harrison F. was :}

foto

Thiver

Avatar

Grappig dat je dat dacht. Toen ik (alweer een aantal jaartjes geleden) The English Patient zat te kijken, bedacht ik me ook ineens dat Ralph Fiennes misschien best wel een behoorlijke Indiana Jones zou kunnen neerzetten. Niet dat ik daarop zit te wachten (als het aan mij lag, werden er nooit meer Indiana Jones-films gemaakt, uit respect voor de trilogie uit de jaren '80), maar dat zou een optie zijn wanneer deze reeks James Bond-achtige trekjes zou beginnen te vertonen.

Metsada

Avatar

Hopelijk wordt het niet zo'n verhaal van, harrison ford is de opa/vader van de nieuwe indiana jones. Laat hem voor mijn part maar lekker nog steeds indiana jones spelen, dan maar wat ouder, gooi er flink veel nostalgie overheen, probeer niet teveel met special effects op te vallen en er kan heus nog wel heel wat moois uitkomen (en een veel logischer gevolg).

Het zou trouwens ook wel mooi zijn als hij aan het einde van de film doodgaat en thuis wordt begraven door zijn familie. Mooie afsluiting van een serie.

Thiver

Avatar

Metsada "...en thuis wordt begraven door zijn familie."

Heeft hij familie dan? Voor zover ik weet is hij de eeuwige vrijgezel en is zijn vader de enige familie die hij nog heeft.

NieuwsFilm

meest populair