Eerste blik op Adam Driver in Martin Scorsese's 'Silence'

Eerste blik op Adam Driver in Martin Scorsese's 'Silence'

De release van het passieproject komt snel dichterbij.

In december gaat in een aantal landen de nieuwe film van regisseur Martin Scorsese al in première, Silence. Daarvan is nog vrijwel niets vrijgegeven, op een paar foto's na. Nu is er een nieuw beeld naar buiten gebracht, waarop we het personage van acteur Adam Driver kunnen zien. Hij speelt samen met Andrew Garfield een priester die in het geheim naar Japan reist.

Het verhaal van Silence - dat gebaseerd is op het gelijknamige boek van Shusaku Endo uit 1966 - speelt zich af in het zeventiende eeuwse Japan, waarin christenen actief vervolgd worden. De personages van Driver en Garfield besluiten echter vervolging te riskeren, om hun mentor (Liam Neeson) te vinden, die naar Japan gereisd was om het christendom te verspreiden.

Bekijk de afbeelding
Silence staat te boek als een passieproject van Scorsese. Hij werkt al sinds 1990 aan de film, maar kon hem lange tijd niet gemaakt krijgen. In januari vorig jaar begonnen de opnames dan eindelijk en op dit moment werkt Scorsese nog aan de laatste edit van de film. In Nederland gaat deze op 5 januari in première.



NieuwsFilm

meest populair