Tobey Maguire gaat scheiden

Tobey Maguire gaat scheiden

Het zoveelste Hollywood-koppel dat dit jaar uit elkaar gaat.

We weten natuurlijk allemaal dat het tamelijk zeldzaam is wanneer twee bekendheden het lang samen volhouden. De afgelopen maanden zijn er weer héél wat Hollywood-koppeltjes uit elkaar gegaan, zoals bijvoorbeeld Tom Hiddleston en Taylor Swift, Naomi Watts en Liev Schreiber en zelfs Brad Pitt en Angelina Jolie.

Nu is Tobey Maguire aan de beurt, o.a. bekend als Sam Raimi's Spiderman. De acteur gaat na 9 jaar huwelijk scheiden van zijn vrouw Jennifer Meyer.

Tobey liet in dit verband weten : ''na lang nadenken hebben Jennifer en ik samen besloten om uit elkaar te gaan. Als toegewijde ouders blijft onze eerste prioriteit uiteraard de opvoeding van onze twee kinderen. Die zullen we blijven omringen met onze liefde, respect en vriendschap''.

Tobey lijkt er wel redelijk goed mee om te kunnen gaan; zo is de acteur al meerdere keren gespot in het gezelschap van vriend en acteur Leonardo DiCaprio (met wie hij samen was te zien in The Great Gatsby). Beide acteurs gaan graag naar kroegen en clubs op Ibiza, uiteraard omringd door de nodige modellen en andere bekendheden...

Tobey en Jennifer ontmoetten elkaar in 2003 en trouwden in 2007. Ze hebben samen een dochter, Ruby (9) en een zoon, Otis (7).



NieuwsFilm

meest populair