Ook in 'Jurassic World 2' vluchten kinderen weg voor dino's

Ook in 'Jurassic World 2' vluchten kinderen weg voor dino's

Want de producenten zoeken een meisje dat de 9-jarige Lucy kan spelen.

De afgelopen maanden zijn er regelmatig kleine berichten naar buiten gekomen over Jurassic World 2. Nu is er een nieuwe casting call naar buiten gebracht, die laat zien dat de film een belangrijke traditie voortzet. In elke film in de franchise hebben we tot nu toe kinderen zien wegrennen voor dinosaurussen en dat lijkt ook nu te gaan gebeuren.

Fansite Jurassic Outpost ontdekte namelijk het volgende bericht: "Het gaat om een jong meisje van ongeveer 9 jaar oud. Het meisje dat 'Lucy' speelt moet minimaal 9 jaar oud zijn in februari 2017, maar mag niet ouder dan 10 jaar zijn. Ze moet een gevoelige en slimme actrice zijn die lange en complexe scènes aan kan. Lucy moet een reeks emoties kunnen tonen, van tedere momenten met haar vader, tot angst, moed en schok."

Een belangrijke vraag is natuurlijk ook of Nick Robinson en Ty Simpkins van de eerste Jurassic World terugkeren, maar de kans daarop lijkt klein. Wel weten we dat regisseur J.A. Bayona mag werken met Chris Pratt en Bryce Dallas Howard en dat de film draait om zogenaamd "open source" dino's.

De productiestart komt in elk geval steeds dichterbij, want het vervolg gaat vanaf juni 2018 in de bioscoop draaien.



NieuwsFilm

meest populair