Algemeen

Luc Besson smeekt om vervolg 'Valerian'

Hij roept iedereen op de film volgende zomer te gaan zien.

door Jim Pedd om 17:21 in Algemeen
Regisseur Luc Besson brengt ons volgend jaar zijn passieproject, Valerian And The City of A Thousand Planets. Ondanks dat er nog niet al teveel beelden van dat sci-fi avontuur zijn vrijgegeven, is hij nu al bezig met denken over een vervolg. De regisseur smeekt mensen zijn film een succes te maken.

"Maak Valerian alsjeblieft een succes, want ik wil er nog een maken. Ik heb het verhaal al klaarliggen," vertelde Besson. "Ik moet geduldig en nederig zijn, want je kan niet beginnen voordat je weet of de eerste werkt. Maar ik zit op m'n nagels te bijten en te wachten. Maar ik heb er al een vervolg voor liggen, die ook geweldig wordt. Ga dus alsjeblieft naar de eerste, zodat ik ook een tweede kan maken!"

Valerian is een verfilming van een populair Frans stripboek, dat in 1967 geschreven werd door Pierre Jean-Claude. Het geheel draait om Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevigne), agenten van een regering die de orde handhaaft in menselijke gebieden door het hele universum. De twee moeten op een missie naar de adembenemende stad Alpha, een metropolis waar duizenden soorten uit alle hoeken van het universum samenleven. Maar waar dat lang vredig is gegaan, zijn er duistere krachten aan het werk die daar weleens verandering in zouden kunnen brengen.

Vanaf 26 juli in de bioscoop.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Voordat ik ga smeken bij Luc Besson om eens op te houden met producer meuk als Tak3n, The Transporter Refueled & Colombiana wil ik eerst even Valerian kijken voordat ik mijn zegen gaat geven. Ben iig niet amused dat hij wel Colombiana 2 & Lucy 2 heeft aangekondigd.

Lucky Besson, je kan veel beter. Je produceert als een Amerikaanse hamburger, maar je moet als een Franse baguette produceren.

centr1no

Avatar

Toen ik hoorde dat Besson dit project op ging pakken werd ik enthousiast.
Toen ik hoorde dat Cara Delevigne een hoofdrol had vervloog dat enthousiasme als sneeuw voor de zon.

nietselam

Avatar

Sinds the fifth element heeft hij niks noemenswaardig meer gemaakt maar omdat dit een passieproject is heb ik er wel iets meer vertrouwen in.
Zie alleen liever een vervolg op eerder genoemde film.

Ed Crane

Avatar

Ik zie ook graag een sequel op de door jou reeds eerder genoemde film, maar Valerian heeft er wel wnige raakvlakken mee, dus ik ben toch wel benieuwd.

DjZiggy

Avatar

Wat ik begreep dat ik een soort van spiritueel vervolg is op de 5th element.

nietselam

Avatar

Het was ook 1 van de betere rollen van Bruce Willis, erg leuke combi van science fiction, actie en humor.

nieuwslaatste nieuws

meest populair