Luc Besson smeekt om vervolg 'Valerian'

Luc Besson smeekt om vervolg 'Valerian'

Hij roept iedereen op de film volgende zomer te gaan zien.

Regisseur Luc Besson brengt ons volgend jaar zijn passieproject, Valerian And The City of A Thousand Planets. Ondanks dat er nog niet al teveel beelden van dat sci-fi avontuur zijn vrijgegeven, is hij nu al bezig met denken over een vervolg. De regisseur smeekt mensen zijn film een succes te maken.

"Maak Valerian alsjeblieft een succes, want ik wil er nog een maken. Ik heb het verhaal al klaarliggen," vertelde Besson. "Ik moet geduldig en nederig zijn, want je kan niet beginnen voordat je weet of de eerste werkt. Maar ik zit op m'n nagels te bijten en te wachten. Maar ik heb er al een vervolg voor liggen, die ook geweldig wordt. Ga dus alsjeblieft naar de eerste, zodat ik ook een tweede kan maken!"

Valerian is een verfilming van een populair Frans stripboek, dat in 1967 geschreven werd door Pierre Jean-Claude. Het geheel draait om Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevigne), agenten van een regering die de orde handhaaft in menselijke gebieden door het hele universum. De twee moeten op een missie naar de adembenemende stad Alpha, een metropolis waar duizenden soorten uit alle hoeken van het universum samenleven. Maar waar dat lang vredig is gegaan, zijn er duistere krachten aan het werk die daar weleens verandering in zouden kunnen brengen.

Vanaf 26 juli in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair