Michael Shannon valt voor Imogen Poots in trailer 'Frank & Lola'

Een psychoseksuele noir romance over liefde, seks, obsessie, verraad, wraak en verlossing.

Het nieuwe drama Frank & Lola wordt omschreven als een psychoseksuele noir romance over liefde, seks, obsessie, verraad, wraak en verlossing. Michael Shannon speelt een kok in Las Vegas, die iets krijgt met een beschadigde en getroebleerde vrouw (Imogen Poots). Naast hun seksuele avonturen samen hebben de twee ook hun handen vol aan hun persoonlijke problemen. Bekijk snel de trailer en poster.


Frank & Lola speelt zich af in Las Vegas en Parijs, twee van de meest glamoureuze steden ter wereld. Frank, een veelbelovende kok, en Lola, een ambitieuze mode-ontwerpster, vinden elkaar op een bepalend moment in hun leven. Hun gepassioneerde verhouding komt uit het niets, maar het is alles waar Frank naar op zoek was. Zijn geluk is echter van korte duur wanneer een man uit Lola's geheimzinnige verleden z'n opwachting maakt, waarna Frank zich begint zich af te vragen of hij haar - of zichzelf - wel kan vertrouwen.

Naast Shannon en Poots zijn er rollen voor Justin Long, Michael Nyqvist en Rosanna Arquette. Frank & Lola, het speelfilmdebuut van schrijver en regisseur Matthew Ross, komt in de States uit op 9 december.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair