Gameverfilming 'Uncharted' vindt eindelijk regisseur!

Gameverfilming 'Uncharted' vindt eindelijk regisseur!

Shawn Levy mag de klus klaren.

Een paar maanden terug werd nog bekend dat Joe Carnahan (Bad Boys for Life) werkte aan het script voor de gameverfilming Uncharted. Nu heeft Sony Pictures Real Steel en Stranger Things-regisseur Shawn Levy aangetrokken om plaats te nemen op de regiestoel. Het lijkt erop dat de film er nu daadwerkelijk gaat komen! Goed nieuws voor de fans.

De Uncharted-gamereeks is zeer populair. Het eerste deel 'Uncharted: Drake's Fortune' verscheen in 2007 en kreeg drie vervolgen, met het midden dit jaar verschenen 'Uncharted 4: A Thief's End' als voorlopig laatste deel. De games gaan over schattenjager Nathan "Nate" Drake die allerlei avonturen meemaakt en tegenstanders tegenkomt. Van de eerste drie games werden een kleine 30 miljoen kopieën verkocht.


Al sinds 2009 is de film in ontwikkeling. Seth Gordon (Baywatch), David O. Russell (Silver Linings Playbook), Mark Boal (The Hurt Locker), Thomas Dean Donnelly (Doctor Strange), Joshua Oppenheimer (Sahara), David Guggenheim (Safe House) en Cormac en Marianne Wibberley (National Treasure) zijn betrokken geweest.

Mark Wahlberg wordt al een tijdje genoemd als de acteur die de titelrol mag gaan spelen. Onlangs werd overigens ook al duidelijk dat de meest recente verschijningsdatum van 30 juni 2017 niet gehaald zou gaan worden. Een nieuwe datum is nog niet gesteld.

NieuwsFilm

meest populair