Michael Fassbender laat benaming nieuwe Xenomorph in ´Alien Covenant´ ontglippen

Michael Fassbender laat benaming nieuwe Xenomorph in ´Alien Covenant´ ontglippen

Een Alien-fansite heeft daarnaast een beschrijving van het creatuur en een deel van de plot bemachtigd.

Tijdens een recent interview met Mark Goodler van BBC Radio 2 liet Michael Fassbender per ongeluk de naam van de nieuwe alien in Ridley Scotts Alien: Covenant ontglippen. Fassbender refereerde namelijk naar de buitenaardse mormels als Neomorphs. Alien vs. Predator Galaxy bevestigt daarnaast dat Neomorph ook de naam is die crewleden hebben laten vallen.

De aliens in kwestie zouden het resultaat zijn van het lokale ecosysteem dat muteert door het zwarte goedje dat we eerder in Prometheus zagen. Na een tijd beginnen er vruchtzakken te groeien aan bomen en de grond, die de nodige sporen achterlaten. Deze sporen besmetten een aantal leden van de Covenant via hun oren en neusgaten. Deze sporen groeien uiteindelijk uit tot de Neomorphs in hun lichamen; iets dat volgens de fansite gelijkenissen heeft met elementen uit William Gibsons nooit gebruikte Alien 3-script. Een van de Neomorphs zal mogelijk uit de rug van een bemanningslid komen, terwijl een andere zich via de keel van zijn slachtoffer naar buiten zal werken. Hieronder een afbeelding van hoe de Neomorph er mogelijk uit zal zien (het betreft ongebruikt concept art van Prometheus dat nu wel een plek heeft gevonden).

De Prometheus-sequel gaat over het kolonieschip Covenant, waarvan Katherine Waterstons Daniels een bemanningslid is. Wanneer het schip landt op een gevaarlijke, afgelegen planeet, komen ze erachter dat androïde David (Michael Fassbender), overlevende van de Prometheus-expeditie, de enige inwoner is van de planeet. De film moet zijn première beleven in oktober 2017.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair