Shane Black over toon en rating 'The Predator'

Shane Black over toon en rating 'The Predator'

Fox geeft regisseur Black na het succes van Deadpool vrij spel om de film keihard te maken.

Schrijver/regisseur Shane Black (The Nice Guys, Kiss Kiss Bang Bang) is van plan om de Predator-franchise in ere te herstellen en terug te grijpen naar de toon van de film waar het allemaal mee begon. Momenteel wordt er gezocht naar een geschikte cast voor de film en de opnames moeten in begin 2017 van start gaan. Collider sprak onlangs met Black over zijn plannen voor de film en bevestigde dat de opnames van The Predator medio februari beginnen in Vancouver en dat hij er over een week heen gaat om te beginnen met de pre-productie.

Black staat vooral bekend om het feit dat hij actie als geen ander kan combineren met humor. Maar wat is hij van plan met het nieuwe deel in de Predator-franchise? Black zei er het volgende over:

"Ik denk dat de Predator-films altijd een beetje hebben afgeweken van de typische scifi-films door het thriller-aspect. Ik vind dat de nieuwe film eng moet worden, maar ook grappig en zeker vol met dingen die je als mens zelden ziet... ik bedoel dan wat betreft de personages in de film. Ik beweer niet dat deze film iets wordt wat je nog nooit eerder hebt gezien (lacht)."

Black gaf daarnaast aan dat het team van personages dat centraal staat in de film gelijkenissen zal vertonen met de personages in de film uit 1987:

"Ik denk dat het interessant is om een groep geloofwaardige kerels te kiezen; het eerste deel zit vol met gasten die humor hebben en zichzelf een beetje belachelijk maken, maar ook behoorlijk ruw zijn. Ik weet niet of we daar veel van af zullen wijken, maar we hebben een aantal acteurs gekozen die niet per se macho zijn."

Ten slotte liet Black weten dat hij zeer complimenteus is jegens Fox omdat zij hem de vrijheid geven om er een volwaardige R-rated film van te maken:

"Fox werkt uitstekend mee. Veel daarvan heeft te maken met het succes van Deadpool, maar ik heb hen ook duidelijk gemaakt - en daar waren ze het volgens mij mee eens - dat fans van Predator niet zitten te wachten op een versie voor 12 jaar en ouder. Ik denk dat het teleurstellend zou zijn geweest als we er een film voor het hele gezin van hadden gemaakt."

The Predator staat gepland voor februari 2018.



NieuwsFilm

meest populair