Chris Hemsworth reageert op scheidingsgeruchten

Chris Hemsworth reageert op scheidingsgeruchten

Is zijn huwelijk met Elsa Pataky echt in gevaar?

Kennelijk hebben roddelbladen meer verstand van Chris Hemsworth's huwelijk dan hijzelf. In het nieuwste nummer van Woman's Day Magazine Australia wordt bericht dat de Australiër en zijn Spaanse echtgenote Elsa Pataky niet meer bij elkaar wonen en ruimte benodigen. Er klopt echter niets van, dat bevestigde de 33-jarige acteur via Instagram met de onderstaande foto.

De ondertiteling leest: "Ben op zoek naar een nieuwe vrouw volgens @womansdayaus en andere bronnen! Liefje, je houdt nog steeds wel van me, toch?" Ook Pataky (40 jaar) plaatste later een foto op haar eigen kanaal waarin de twee knus te zien zijn.



Woman's Day Magazine Australia speelde in op het feit dat Hemsworth al een tijdje in Brisbane bezig is met de opnames van Thor: Ragnarok en dat Pataky met hun kinderen naar Spanje is gevlogen. Kortom, volgens het tabloid zou het gezin niet zo perfect zijn en hadden ze relatieproblemen die ze moesten uitwerken.

Hun verleden wijst echter het tegendeel aan. Het acteurskoppel trouwde in 2010 na een paar maanden daten. Hemsworth tegenover Good Morning Britain: "Het voelde gewoon juist aan. Het lag voor de hand. Om eerlijk te zijn schuilde er geen groots plan achter. We waren op vakantie en zeiden: 'Waarom trouwen we eigenlijk ook niet?' En het volgende moment... Waarschijnlijk hadden we het moeten uitstippelen, maar het pakte allemaal goed uit. Onze families waren tegelijkertijd met ons op vakantie, enigszins toevallig, en we zeiden: 'Dit is een mooi moment nu iedereen er is.' En dus deden we het."

De tortelduifjes hebben in totaal drie kinderen. Dochter India kwam vier jaar geleden ter wereld en de tweeling Tristan en Sasha in 2014.

NieuwsFilm

meest populair