Algemeen

Eerste foto's 'Ocean's 11' spin-off 'Ocean's Eight'

Met onder meer Sandra Bullock en Cate Blanchett.

door Bram de Groot om 18:57 in Algemeen
Met namen als Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson, Rihanna, Mindy Kaling en Awkwafina in de belangrijkste rollen verschijnt in de zomer van 2018 de spin-off van de eerdere Ocean's-filmreeks van Steven Soderbergh. Hieronder zie je de eerste foto's vanaf de set in New York.

In Warner Bros.' Ocean's Eight van The Hunger Games-regisseur Gary Ross en schrijver Olivia Milch focust op het zusje (Bullock) van Danny Ocean, in de eerdere drie films gespeeld door George Clooney). De ex-gedetineerde, geholpen door haar rechterhand (Blanchett), wil een team gaan vormen om een ketting te stelen tijdens de Met Ball in New York City. Ze hebben het doel om een schurkachtige galeriehouder te ontmaskeren.

Op onderstaande eerste setfoto's zien we actrices Bullock en Blanchett als hun personages. Ocean's Eight draait vanaf 8 juni in de States. Een Nederlandse verschijningsdatum voor Nederland is nog niet bekend.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik hoop dat dit net zo hard flopt als Ghostbusters, dat de studio's zich gaan bedenken dat populaire en klassieke films met een mannencast remaken/rebooten met een vrouwencast niet werken en dat mensen dit soort films niet willen zien.

Robbepost

Avatar

Whats next...... X-women......

SeanDeNiro

Avatar

Vrouwen en humor is geen goede combinatie. En het verhaal klinkt niet bepaald aantrekkelijk.

ridjieddo

Avatar

+1 Decepticon
Vaak proberen studio's gewoon het succesformule te kopieren (trilogie a la Lord of the Rings, Young Adult/actiedrama's waren op een gegeven moment in, shared universe-franchises a la DC/Marvel etc), maar het idee van een gehele vrouwencast bij een reboot/remake leek wel uit de lucht komen te vallen.

Ed Crane

Avatar

Decepticon "
Ik hoop dat dit net zo hard flopt als Ghostbusters, dat de studio's zich gaan bedenken dat populaire en klassieke films met een mannencast remaken/rebooten met een vrouwencast niet werken en dat mensen dit soort films niet willen zien."


Rare cirkelredenatie.

Master Of Films

Avatar

Honderd jaar geleden hadden vrouwen nog geen kiesrecht en kon je als man nog de Bijbel als excuus gebruiken om te laten zien wie thuis de broek en de baas was.

Laten vrouwen onderworpen zijn aan hun man als aan de Heer, want de man is het hoofd van zijn vrouw, evenals ook de Christus het hoofd van de gemeente is


En kijk hoe we nu er voor staan. Fem Ghostbusters, Ocean's Eight, vrouwen die broeken dragen, vrouwen die als baas bij grote bedrijven zijn zoals PepsiCo, IBM, HP, Xerox, Jennifer Lawrence die meer verdient dan haar tegenspeler superster Chris Pratt en wellicht een vrouwelijke president. Wij mannen zijn nu de biatches geworden.

kratoskismb

Avatar

Ghostbusters 2016 is voor mij toch wel een guilty pleasure maar de coolness waar de mannen mee wegkomen in de oceans films, lijkt me toch niet weggelegd voor de alom geprezen vrouwencast. Voor mij een no go.

SilentF0rce

Avatar

Nou laat mij dan maar de enige zijn die wel zin heeft in deze film Smiley face
Als ze de sfeer maar goed weten niet te zetten en er een goed uitgedachte heist in verwerken zal het best een vermakelijke film worden. Wel een beetje jammer dat ze weer heel cliché voor een ketting gaan in plaats van een gigantische inhoud van een kluis ofzo..

horizon

Avatar

lollllerdelol Decepticon.

Hoe vond je de Star Wars reboot met een vrouwelijke hoofdrol ipv een mannelijke dan?

Daarnaast was Ocean's Eleven met Clooney, Pitt, etc ook gewoon een remake van een eerdere versie. En is de remake hoger gewaardeerd dan het origineel.

Kleding keuze op die foto's is wel.... lelijk...

Sunspot

Avatar

'Girl Power' film lijkt het te gaan worden, ach, leuk voor de vrouwen toch.

Master Of Films

Avatar

Hoe vond je de Star Wars reboot met een vrouwelijke hoofdrol ipv een mannelijke dan?
Barbarella.

Frietgezicht

Avatar

Het liefst zie ik ze allemaal op hun knieen zitten voor Negan die een heel slecht humeur heeft die dag.

NieuwsFilm