Uwe Boll stopt met het maken van films

Uwe Boll stopt met het maken van films

Hij kan het financieel niet meer opbrengen.

Waarschijnlijk heb je ze niet allemaal gezien, maar de films van regisseur Uwe Boll wisten zelden boven de 5.0 uit te komen op de IMDb. Tegenover Metro News heeft de Duitse filmmaker bevestigd dat hij definitief stopt met het maken van films. De markt zou dood zijn.

"De markt is dood. Je verdient niets meer aan films, aangezien de Dvd en Blu-ray verkoop wereldwijd met 80 procent is gedaald over de laatste 3 jaar. Dat is de echte reden. Ik kan het maken van films niet meer betalen," aldus Boll. "Ik kan niet opnieuw studentenfilms gaan maken, aangezien ik zoveel films heb gemaakt in mijn leven. Ik kan niet steeds goedkopere films gaan maken op mijn leeftijd. Het is een schande. Ik zou graag films maken, maar het is financieel niet meer op te brengen."

Boll is uiteraard bekend van de vele gameverfilmingen. Enkele van zijn films zijn House of the Dead (2003), Alone in the Dark (2005), BloodRayne (2005) en In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007), FarCry (2008) en Rampage (2009). Voor velen bar zijn dit slechte films. Daarnaast is Boll een behoorlijke persoonlijkheid die zelden een blad voor de mond neemt.

Zijn laatste film heeft Rampage: President Down en verscheen eerder dit jaar. Hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair