Kate Beckinsale's man Len Wiseman dient scheidingspapieren in

Kate Beckinsale's man Len Wiseman dient scheidingspapieren in

Ze zijn officieel al elf maanden uit elkaar.

Het duurde eventjes, maar regisseur Len Wiseman heeft eindelijk stappen ondernomen om van zijn vervreemde vrouw Kate Beckinsale te scheiden door scheidingspapieren in te dienen. De twee vielen voor elkaar tijdens de opnames van Underworld en trouwden het jaar daarop in 2004. Vorig jaar in november verscheen echter het nieuws dat ze uit elkaar gegroeid zijn en niet meer samenwonen.

De documenten melden dat de 43-jarige Amerikaan noch de 43-jarige Britse interesse hebben in partneralimentatie. Roddelwebsite TMZ meldde het nieuws als eerst, volgens hen houdt dit in dat ze zijn getrouwd onder huwelijkse voorwaarden.

Wiseman en Beckinsale werkten ook samen aan het vervolg Underworld: Evolution en de remake van Total Recall. Ze hebben nooit een kind gekregen. Beckinsale deelt er wel één met Masters of Sex-acteur Michael Sheen. Zij waren bij elkaar van 1995 t/m 2003. Dochter Lily kwam zeventien jaar geleden ter wereld.

Technisch gezien zijn de twee oud-geliefden al langer uit elkaar. Een bron meldde november 2015 dat ze diverse maanden al geen contact hadden. Wanneer ze beiden in Los Angeles zijn, gaan ze echter vriendelijk met elkaar om en is er geen drama. Wiseman heeft daarnaast eerder verteld paraat te staan voor zijn stiefdochter.



NieuwsFilm

meest populair