Matthew Modine haalt uit naar Trump

Matthew Modine haalt uit naar Trump

Hij had nog een opvallende anekdote over hem te vertellen...

Het zijn geen al te gemakkelijke tijden voor presidentskandidaat Donald Trump sinds er een audiotape uitkwam waarop te horen is hoe hij meerdere vrouwonvriendelijke opmerkingen maakt. Zo heeft al een tiental vrouwen gezegd door hem te zijn vastgepakt of zelfs aangerand; afgelopen woensdag werd zijn Hollywood-ster vernield en de nodige bekendheden hebben hem met de grond gelijk gemaakt, zoals bijvoorbeeld Robert De Niro. Maar nu heeft weer een andere acteur het een en ander over Trump te vertellen en het is misschien wel het bizarste nieuws tot nu toe...

Matthew Modine, recentelijk te zien in het uiterst goed ontvangen eerste seizoen van Stranger Things, maar ook bekend van films zoals The Dark Knight Rises en Full Metal Jacket, werd recentelijk geïnterviewd door een journalist van Variety en in dat interview had Modine wel redelijk choquerend nieuws te melden, als dit tenminste echt waar is.

Zo vertelde de met een Golden Globe bekroonde acteur dat hij een jongen kent die een zomer stage mocht lopen bij Trump; "op een gegeven moment kwam hij erachter dat geen van de secretaressen echt Engels sprak, dat ze niet eens goed konden typen en dat ze eigenlijk helemaal niet fatsoenlijk hun werk deden. Hij [de jongen] vond dat het zijn taak was om dit te melden aan Trump, die op zijn beurt antwoordde 'He jochie, ik huur hen ook niet in voor secretaresse-werk'".

Volgens Modine legde Trump vervolgens aan de 15-jarige jongen uit waarom ze daar dan wel waren. Hiervoor gooide Trump een paar papieren op de grond die de vrouwen toen begonnen op te rapen. Dit gaf Trump de gelegenheid om, als het ware, te kunnen 'genieten' van het uitzicht... Modine had hier het volgende over te zeggen: "Trump maakte op deze manier de 15-jarige jongen dus duidelijk hoe hij denkt vrouwen te kunnen behandelen. Hij [Trump] zei daarbij dat dit de soort vrouwen zijn die je op kantoor om je heen wilt hebben".

Modine vond ook dat Trump geen geldig excuus had voor hetgeen op de audiotape, die laatst uitkwam, stond. Trump zei namelijk, na deze gehoord te hebben, dat het gewoon 'kleedkamer-gebabbel' was: "Het is gênant dat Trump zegt dat dit normale kleedkamer-conversaties zijn, want iedereen die veel heeft gesport of een atleet is en daardoor, net als ik, veel tijd heeft doorgebracht in kleedkamers, weet dat dit niet waar is. Ik heb nog nooit in mijn hele leven iemand zo denigrerend over vrouwen horen praten als hij dat doet".



NieuwsFilm

meest populair