Nederlander Marwan Kenzari gecast in nieuwe Hollywood-film

Nederlander Marwan Kenzari gecast in nieuwe Hollywood-film

Hij voegt zich bij Murder on the Orient Express.

De Nederlander Marwan Kenzari doet het sinds zijn rollen in Wolf en Bloedlink ook goed in Hollywood. Na rollen te hebben gespeeld in Ben-Hur en Collide, en gecast te zijn in The Mummy, mag hij zich nu ook bij nog een andere sterrencast voegen, namelijk die van Agatha Christie-verfilming Murder on the Orient Express. Kenzari gaat de Franse conducteur van de trein spelen. Het wordt daarmee geen grote rol.

Naast Kenzari spelen er een boel Hollywood-sterren in de film: Johnny Depp (Ratchett) Michelle Pfeiffer (Mrs. Hubbard), Daisy Ridley (Mary Debenham), Judi Dench (Princess Dragomiroff), Lucy Boynton (Countess Andrenyi), Tom Bateman (Bouc), Derek Jacobi (Masterman), Michael Peña (Marquez) en Leslie Odom Jr. (Doctor Arbuthnot). Zij zijn allemaal treinpassagiers die zich bevinden op de Orient Express. Als daar een moord wordt gepleegd, is het aan de beroemde Belgische detective Hercule Poirot (Kenneth Branagh) om hem op te lossen.

Murder on the Orient Express werd gepubliceerd in 1934 en wordt gezien als een van de meest ingenieuze mysteries. De verfilming wordt geregisseerd door Branagh. Gemikt wordt verder op een release in november 2017.



NieuwsFilm

meest populair