'Jurassic World'-personage keert niet terug voor vervolg

'Jurassic World'-personage keert niet terug voor vervolg

We moeten het doen zonder Lowery Cruthers.

Dat de Jurassic World-personages Claire en Owen van respectievelijk Bryce Dallas Howard en Chris Pratt terug gaan keren in het reeds aangekondigde vervolg Jurassic World 2, is al bekend. Daar lijkt het misschien bij te blijven; een eerste afvaller is ondertussen bekend. Acteur Jake Johnson heeft laten weten dat hij heeft vernomen dat zijn personage Lowery Cruthers niet terugkeert.

Wie? Johnson speelde het personage dat te zien is achter de grote computerschermen en ervoor zorgt dat er tot op zekere hoogte controle is over het enorme dino-park. Ook opent hij het verblijf van de T-Rex, zodat deze achter Claire (op naaldhakken) aan kan rennen om daarna oog in oog te staan met de Indominus Rex. Johnsons Cruthers is te vergelijken met het personage Arnold (Samuel L. Jackson) uit de originele Jurassic Park.



Bekijk de afbeelding
De tweede Jurassic World-film zou compleet "anders" worden en laat onder meer zien hoe de dino's ingezet worden als wapens. De regie ligt in handen van Juan Antonio Bayona en de film staat gepland voor 7 juni 2018.



NieuwsFilm

meest populair