'Rogue One' wordt "meest realistische" Star Wars-film

'Rogue One' wordt "meest realistische" Star Wars-film

Dat komt door het ontbreken van mensen met superkrachten.

Er wordt al langer gezegd dat Rogue One, de in december te verschijnen Star Wars-film flink gaat verschillen van voorgaande films in de franchise. Dat is deels heel duidelijk: het is de eerste live-action film in de franchise die zich niet focust op de Skywalker-familie. Maar het wordt ook een traditionelere oorlogsfilm, die zich 'toevallig' afspeelt in hetzelfde universum als de andere films.

Volgens acteur Diego Luna, die de rol van Captain Cassian Andor speelt, wordt het geen fantasyfilm. "Ik wilde mijn personage natuurlijker en realistischer maken. Ondanks dat mensen verwachten dat het een fantasyfilm wordt, is het eerder het tegenovergestelde. Het is een intiem verhaal, dat echt voelt. Ik denk dat van alle Star Wars-films die tot nu toe uitgebracht zijn, Rogue One de meest echte wordt, omdat deze om mensen draait. De personages lijken erg veel op ons. Het zijn helden zonder speciale krachten. Maar wat ze wel hebben, is een overtuiging en een verlangen om de realiteit te veranderen."

Rogue One van regisseur Gareth Edwards laat zien hoe de rebellen onder leiding van Jyn Erso (Felicity Jones) de plannen voor de Death Star proberen te stelen.



NieuwsFilm

meest populair