Jackie Chan dendert voort in 'Railroad Tigers' trailer

Jackie Chan dendert voort in 'Railroad Tigers' trailer

De actiekomedie zou een terugkeer naar zijn successen uit de jaren tachtig en negentig moeten zijn.

Jackie Chan keert terug naar zijn roots, volgens de producenten van Railroad Tigers, zijn nieuwste film die eind dit jaar in China moet verschijnen. Daar verscheen een nieuwe teaser/trailer van, die duidelijk maakt dat het om een Chinese variant op The Dirty Dozen gaat, waarin een groep Chinese rauwdouwers het tijdens de Tweede Wereldoorlog opneemt tegen de Japanse overheersers.

Die producenten van Railroad Tigers beweren dat de film teruggrijpt naar klassiekers uit Chans oeuvre, zoals Project A of Drunken Master 2, maar dan met een groter budget en grotere actiescènes. Dat laatste is natuurlijk wel een heel boude uitspraak, gezien de climax van Drunken Master 2.

Railroad Tigers wordt geregisseerd door Sheng Ding, die eerder samen met Jackie Chan Police Story 2013 en Little Big Soldier maakte. Zijn Railroad Tigers speelt zich in 1941, met Jackie Chan als een spoorwegarbeider die een team van vrijheidsstrijders aanvoert, die hun kennis van de trein en het netwerk gebruiken om de Japanse oorlogsmachine te ondermijnen, en voedsel te stelen voor de hongerige Chinese bevolking.



NieuwsFilm

meest populair