Lugubere tweede trailer van horrorfilm 'The Eyes of My Mother'

Lugubere tweede trailer van horrorfilm 'The Eyes of My Mother'

Niet geschikt voor kinderen en mensen die snel bang worden van horror!

In de tweede, verontrustende trailer van The Eyes of My Mother zien we in strakke zwart-wit beelden slechts stukjes uit één scène, maar dat is genoeg om ons de stuipen op het lijf te jagen of te doen huiveren vanwege wat we zien en nog meer door wat er gesuggereerd wordt.

Het enige dat we zien, is een man met verwondingen, waar stukjes van worden afgeplukt door een klein meisje dat hem ondertussen ondervraagt. Zowel haar vragen als zijn antwoorden, als het plukken aan zijn wonden hebben iets heel lugubers. En dan pakt ze een tang, en even later heeft hij geen ogen meer. Zij die voor haar moeder? Wat heeft de man gedaan, dat hij in die positie is beland? En wat voor een vreselijk meisje is dit wel niet?

In een eerdere trailer werd een maand geleden meer over het verhaal bekend gemaakt, inclusief wie dat meisje is en haar gecompliceerde relatie met haar moeder, die de kleine Francisca leerde om "niet onder de indruk te zijn van de dood". The Eyes of My Mother wordt al omschreven als zo verontrustend en naar dat mensen die hem zagen hem graag zouden willen vergeten, maar dat niet kunnen.



NieuwsFilm

meest populair