Video

Eerste tv-spot 'Assassin's Creed' bevat volop actie!

Volgende maand gaat de gameverfilming officieel in première.

door Bram de Groot om 08:00 in Video
20th Century Fox maakt zich op voor de release van een grote gameverfilming. Volgende maand debuteert namelijk het langverwachte Assassin's Creed, gebaseerd op de gelijknamige spelreeks welke startte in 2006 op de PlayStation 3. Hieronder zie je de eerste tv-spot, uiteraard vol vliegensvlugge beelden.


Het mag ondertussen bekend zijn dat het hoofdpersonage, de veroordeelde crimineel Callum Lynch, wordt gespeeld door Michael Fassbender. Lynch wordt gerekruteerd om onderdeel te worden van een geheim experiment waardoor hij zijn genetische herinneringen kan gaan herleven. Hieruit blijkt dat een van zijn voorouders de vijftiende-eeuwse Spanjaard Aguilar de Nerha is. Hierdoor is hij lid van de geheime Assassins en samen met mede-Assassin Maria neemt hij het op tegen de Tempeliers.

In de film van Justin Kurzel (Macbeth, ook met Fassbender) zien er aanvullende rollen voor onder meer Marion Cotillard, Brendan Gleeson, Jeremy Irons, Ariane Labed en Michael K. Williams. Vanaf 5 januari in de Nederlandse filmzalen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair