Trailer 'Gifted' van 'Amazing Spider-Man'-regisseur Marc Webb

Trailer 'Gifted' van 'Amazing Spider-Man'-regisseur Marc Webb

Een kleiner drama met Chris Evans en Octavia Spencer.

Na zich te hebben gestort op de twee The Amazing Spider-Man-films heeft Marc Webb besloten terug te keren naar een kleiner project. En terecht, aangezien zijn debuutfilm 500 Days of Summer zeker een vermakelijke film is. Hieronder zie je de trailer en poster voor Gifted, een drama met onder meer Chris Evans (Captain America: Civil War) in een van de hoofdrollen.

In Gifted voedt de vrijgezel Frank Adler (Evans) zijn hoogbegaafde nichtje Mary op, in een kustplaatsje in Florida. Frank tracht het meisje een gelukkig leven te laten leiden. Zijn plannen veranderen als zijn moeder het wiskundige talent van Mary ontdekt. Daarop besluit zij om Frank en Mary uit elkaar te laten halen.


Andere rollen zijn voor Mckenna Grace (Independence Day: Resurgence), Lindsay Duncan (Alice Through the Looking Glass), Octavia Spencer (Hidden Figures) en Jenny Slate (The Lego Batman Movie). Gifted verschijnt in april in de States. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend. Hieronder het bijhorende affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair