'Fantastic Beasts 2' speelt zich af in Parijs

'Fantastic Beasts 2' speelt zich af in Parijs

En welke rol krijgt Johnny Depp?

De eerste Harry Potter spin-off, Fantastic Beasts and Where to Find Them, verhuist van Groot-Brittannië naar de Verenigde Staten. Newt Scamander (Eddie Redmayne) bezoekt in dit eerste avontuur New York, maar zal, bleek vorige maand al tijdens een fanevenement, in de geplande tweede film naar een andere wereldstad gaan. Nu is onthuld om welke stad het gaat.

In een nieuw verhaal van Empire Magazine wordt namelijk geschreven dat het tweede hoofdstuk in deze geplande vijf films durende saga, naar Parijs, de hoofdstad van Frankrijk, reist. "Het is behoorlijk ambitieus" zegt David Yates verder over de vervolgfilm die hij zal regisseren.

Andere details gaf Yates nog niet, maar zijn er wel al. We weten namelijk dat de eerste film in de reeks een introductie geeft van wie Gellert Grindlewald is. Hij is die gevaarlijke duistere tovenaar die we leren kennen in Harry Potter and the Deathly Hallows. Hij zou naarmate de franchise vordert steeds belangrijker worden.

Daarbij komt ook het nieuws van Johnny Depp, die gisteren tekende voor de vervolgfilm, kijken. Depp speelt namelijk volgens diverse websites de rol van Grindlewald, wiens opkomst en uiteindelijke neergang na een episch gevecht met Dumbledore, een rol gaat spelen in de reeks.

Vanaf 16 november draait Fantastic Beasts in de bioscoop. Twee jaar later moet het vervolg in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair