Mila Kunis zegt bedreigd te zijn

Mila Kunis zegt bedreigd te zijn

Voor het weigeren van een foto, maar niet zomaar een…

Actrice Mila Kunis, o.a. bekend van Black Swan, zegt bedreigd te zijn door een filmproducent, nadat zij weigerde topless te poseren. Zo zei de actrice dat deze filmproducent, van wie ze naam (in ieder geval nog) niet bekend wil maken, beweerde dat ze nooit meer werk zou kunnen vinden, als ze weigerde zich op die manier te laten fotograferen. De foto zou gebruikt moeten gaan worden om een van haar films te promoten.

Ze heeft nu van zich laten horen in een open brief op de internet site A Plus, die mede is opgericht door haar man, Aston Kutcher. Kunis zegt hierin dat ze woedend was toen ze dit te horen kreeg, aangezien ze zich behandeld voelde als een object. Ze zei hierin ook dat gelijkheid voor mannen en vrouwen nog heel ver weg is en dat dit niet de eerste keer was dat ze soortgelijke dingen meemaakte: "Gedurende mijn carrière zijn er vaak genoeg momenten geweest dat ik werd uitgescholden, aan de kant geschoven, minder betaald of gekleineerd werd of dat er niet naar me werd geluisterd omdat ik 'minder' voorstelde dan de aanwezige mannelijke acteurs".

"Ik heb geleerd dat, als je in deze business succesvol wilt zijn , je je moet houden aan de regels van de mannen. Maar hoe ouder ik word en hoe langer ik in de filmwereld werk, hoe meer ik in de gaten krijg dat dat gewoon grote onzin is. Het enige waar ik van baal is dat ik dat soort dingen heb laten gebeuren en dat ik toen niet voor mezelf opkwam, maar dat is nu afgelopen".

De actrice zei ook nog dat toen ze kortgeleden met een drietal andere vrouwen aan een project werkte, een 'bekende en machtige filmproducent ' haar beschreef als ''Aston's vrouw en binnenkort moeder''. Hier zei ze het volgende over: "Hij noemde me niet eens bij mijn naam, maar zag alleen mijn relatie met een succesvolle man en mijn taak als moeder. Hij luisterde niet naar ons als personen en negeerde wat wij te zeggen hadden en wat voor een ideeën wij hadden. Hierdoor zijn we ook alle vier uit het project gestapt".

Kunis hoopt dat haar tekst andere vrouwen helpt en de moed geeft om voor zichzelf op te komen wanneer ze ook een dergelijke situatie meemaken: "Ik ben een bekend iemand, dus je kunt je voorstellen dat dit vaak nog in veel hogere mate gebeurt bij andere vrouwen. Vanaf nu hou ik me in ieder geval niet meer stil wanneer zoiets als dit voorkomt en ik hoop dat andere vrouwen hetzelfde zullen doen".



NieuwsFilm

meest populair