Nieuwe achtergrond voor Emma Watsons Belle in 'Beauty and the Beast'

Nieuwe achtergrond voor Emma Watsons Belle in 'Beauty and the Beast'

Ze is een uitvinder.

Gisteren zagen we al een mooie reeks foto's uit Beauty and the Beast met onder meer Belle, 't Beest, Gaston, Lefou, Maurice, Cogsworth, Lumiere, Plumette en Mrs. Potts. Uiteraard zijn de meeste ogen gericht op Emma Watsons personage Belle. Via Entertainment Weekly wordt duidelijk dat haar achtergrond is aangepast voor de film.

"In de animatiefilm is haar vader de uitvinder en dat hebben we op Belle geprojecteerd," aldus Emma Watson tegenover EW. "Ik was van 'Weet je, er was in het begin van het verhaal nooit erg veel informatie over hoe Belle buiten de boot valt, anders dan dat ze van boeken houdt. En ook over wat ze met haar tijd doet.' Dus we hebben een achtergrondverhaal voor haar bedacht. Ze heeft een soort van wasmachine uitgevonden die haar de vrijheid geeft om te lezen in plaats van de was te doen. Dus ja, we hebben van Belle een uitvinder gemaakt."

Bekijk de afbeelding
In de live-action sprookjesfilm speelt Kevin Kline de rol van Maurice, de vader van Belle. In de film is Maurice erg beschermend over zijn dochter aangezien haar moeder kortgeleden is overleden. Hij zou ook muziekdoosjes maken die symbool staan voor landen en de avonturen die Belle moet missen.

Dat er meer achtergrondverhaal in de film zit verwerkt is ook nodig. De animatiefilm duurde zo'n 85 minuten. De live-action film van regisseur Bill Condon zal ongetwijfeld zo'n half uur langer duren. Vanaf 29 maart in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair