Algemeen

Katie Holmes als Wonder Woman?

door FilmTotaal op 06.06.2005 om 14:07 in Algemeen
Voor de hoofdrol in de verfilming van de Wonder Woman comics is Katie Holmes (Go, Batman Begins) de belangrijkste kandidaat, zo meldt producer Joel Silver. Holmes moet het door Joss Whedon geschreven script nog lezen, maar liet weten interesse te hebben.

Wonder Woman zal ook geregisseerd worden door Whedon. Hij is net klaar met Serenity (vanaf 6 october in Nederland), een film gebaseerd op zijn televisieserie Firefly.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Capone

Avatar

Hmm, ik zie Katie niet echt als een zelfverzekerde Wonder Woman... :}

Rooster

Avatar

Capone "Hmm, ik zie Katie niet echt als een zelfverzekerde Wonder Woman... :}"

Mwoooh ik wel hoor.
afbeelding

tuttebel

Avatar

Wanneer houdt ze nou op met 'acteren'!!! :(

Psycho-M

Avatar

Ja, laat Katie maar eens die wonder woman bikini kleding aantrekken.

afbeelding

afbeelding

Gelukkig heeft Josh Whedon al gezegd dat Wonder Woman voor deze film een ander pakje zal aantrekken dan bovenstaand outfit. Ik ben benieuwd wat het dan wel wordt.

Calva

Avatar

Rooster "Mwoooh ik wel hoor.
afbeelding"

Ik vind het wel een wonderwoman! :Y

Yannick

Avatar

He? Ik dacht dat Wonderwoman verfilmd werd, eerst zag ik op deze site een teaser poster, met zo'n metalen bh ofso :9 Misschien was dat een andere vrouwelijke superheld.

Pegases

Avatar

Een betje plaat voor deze rol :}

Durkie

Avatar

Pegases "Een betje plaat voor deze rol :}"
Ja, helemaal mee eens... :?

Biedonk

Avatar

Durkie "Ja, helemaal mee eens... :?"


heheh ja ik ook :?

Rarara

Avatar

Amerikanen zijn knetter gek O+

SkyCaptain

Avatar

Rarara "amerikanen zijn knetter gek O+"


Ik snap niet wat de Amerikanen als volk hier mee te maken hebben :? Ik word er best moe van dat er zoveel mensen zijn die van iedere gelegenheid gebruik maken om Amerika en zijn bevolking zwart te maken. Maar goed, ik zal het er maar op houden dat ik iets over het hoofd zie, of zo.

ontopic: ze profiteert wel heel erg van die relatie met Tom he? Al die mogelijke rollen zijn allemaal leuk voor haar, maar "Wonder Woman" en "Katie Holmes" kan ik gewoon niet aan elkaar koppelen.

Rarara

Avatar

Mja ag laten we in dit geval de canadezen en latijns amerikanen er buiten houden ;) maar als ik die plaspop hierboven in de nationale kleuren zie kan ik alleen maar denken ... afijn ik zal niet in herhalingen vallen. ;)

jacq

Avatar

Nee ik zie Katie ook niet als Wonder Woman. Hmm ook niet als de vriendin van meneer Cruise maar ja smaken verschillen. En ben het met Skycaptain eens dit wordt wel uitgebuit. Nou ja voor zolang het duurt.

NieuwsFilm

meest populair