Rebellen hebben hoop in epische spot 'Rogue One: A Star Wars Story'

Rebellen hebben hoop in epische spot 'Rogue One: A Star Wars Story'

En bekijk twee prachtige banners.

"Het Keizerrijk bouwt een verschrikkelijk wapen. Ik heb jullie hulp nodig," horen we Jyn Erso (Felicity Jones) vertellen in de eerste TV-spot voor Rogue One: A Star Wars Story. De spot bevat een paar nieuwe beelden van vooral heel epische grondgevechten op een idyllische planeet. Afgezien van de spot, zijn er ook twee prachtige banners voor de eerste spin-off in de geschiedenis van de Star Wars-franchise vrijgegeven. Hieronder zie je eerst de TV-spot.


Dan zijn er de twee banners. Op de eerste daarvan zien we de Rebellen ergens op af stormen (vermoedelijk de Stormtroopers van de tweede banner, die er minstens net zo strijdlustig uitzien). Van links naar rechts zien de op de bovenste banner Chirrut Imwe (Donnie Yen), Jyn Erso (Jones), Cassian Andor (Diego Luna), Bodhi Rook (Riz Ahmed), K-2SO (Alan Tudyk) en Baze Malbus (Wen Jiang).

Bekijk de afbeelding
En dan hebben we nog de banner met Stormtroopers, die geen namen hebben gekregen (maar waarschijnlijk illustere namen als FN-2199 hebben, hoewel we dat nooit zeker zullen weten).

Bekijk de afbeelding
Rogue One van regisseur Gareth Edwards laat zien hoe een groepje Rebellen de plannen voor de eerste Death Star probeert te stelen, zodat ze het Keizerrijk een halt toe kunnen roepen. Vanaf 14 december in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair