Vreemde wezens op foto 'Valerian and the City of a Thousand Planets' [UPDATE]

Vreemde wezens op foto 'Valerian and the City of a Thousand Planets' [UPDATE]

Daar zijn Dane De Haan en Cara Delevingne.

UPDATE 8/11: Een nieuwe foto uit Valerian and the City of a Thousand Planets toont ons een aantal bijzonder vreemde wezens, de Kortan Dahuk! Een van deze wezens wordt gespeeld door Louis Leterrier, regisseur van films als The Incredible Hulk, Now You See Me en Grimsby.

Bekijk de afbeelding
UPDATE 9/11:En hieronder nog een nieuwe trailer-tease:


Hieronder zie je het eerste officiële bewegende beeld uit Valerian and the City of a Thousand Planets, de eerstvolgende film van regisseur Luc Besson. De Franse filmmaker is uiteraard bekend van onder meer het recente en uiterst succesvolle Lucy (2014) en de sci-fi topper The Fifth Element (1997). In de beelden zien we Dane DeHaan (A Cure for Wellness) en Cara Delevingne (Suicide Squad). Met recht een flits en deze is een tease voor de eerste trailer die later deze week online moet verschijnen.


In de sciencefictionfilm die zich afspeelt in de 26e eeuw spelen De Haan en Delevingne de personages Valerian en Laureline. Ze zijn moeten de orde bewaken in de intergalactische regio's van de mensheid. Ze worden door Commander Arün Filitt (Owen) op een missie gestuurd naar de wonderschone stad Alpha, waar vele duizenden soorten wonen. Ondanks dat de multi-intergalactische samenleving in vrede leeft, zijn er krachten die deze én dan met name de mensheid bedreigen.

Hieronder ook een nieuwe foto van vermoedelijk de multi-intergalactische samenleving in Alpha.

Bekijk de afbeelding
Naast De Haan en Delevingne zie je in Valerian aanvullende rollen van onder meer Ethan Hawke, Clive Owen, Rihanna, Rutger Hauer en Kris Wu. Ook de stem van John Goodman is te horen.

Vanaf 27 juli is de verfilming van de bekende Franse graphic novel-reeks 'Valérian et Laureline' in de Nederlandse bioscoop te bekijken.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair