Video

Vreemde wezens op foto 'Valerian and the City of a Thousand Planets' [UPDATE]

Daar zijn Dane De Haan en Cara Delevingne.

door Bram de Groot om 23:07 in Video
UPDATE 8/11: Een nieuwe foto uit Valerian and the City of a Thousand Planets toont ons een aantal bijzonder vreemde wezens, de Kortan Dahuk! Een van deze wezens wordt gespeeld door Louis Leterrier, regisseur van films als The Incredible Hulk, Now You See Me en Grimsby.


UPDATE 9/11:En hieronder nog een nieuwe trailer-tease:


Hieronder zie je het eerste officiële bewegende beeld uit Valerian and the City of a Thousand Planets, de eerstvolgende film van regisseur Luc Besson. De Franse filmmaker is uiteraard bekend van onder meer het recente en uiterst succesvolle Lucy (2014) en de sci-fi topper The Fifth Element (1997). In de beelden zien we Dane DeHaan (A Cure for Wellness) en Cara Delevingne (Suicide Squad). Met recht een flits en deze is een tease voor de eerste trailer die later deze week online moet verschijnen.


In de sciencefictionfilm die zich afspeelt in de 26e eeuw spelen De Haan en Delevingne de personages Valerian en Laureline. Ze zijn moeten de orde bewaken in de intergalactische regio's van de mensheid. Ze worden door Commander Arün Filitt (Owen) op een missie gestuurd naar de wonderschone stad Alpha, waar vele duizenden soorten wonen. Ondanks dat de multi-intergalactische samenleving in vrede leeft, zijn er krachten die deze én dan met name de mensheid bedreigen.

Hieronder ook een nieuwe foto van vermoedelijk de multi-intergalactische samenleving in Alpha.


Naast De Haan en Delevingne zie je in Valerian aanvullende rollen van onder meer Ethan Hawke, Clive Owen, Rihanna, Rutger Hauer en Kris Wu. Ook de stem van John Goodman is te horen.

Vanaf 27 juli is de verfilming van de bekende Franse graphic novel-reeks 'Valérian et Laureline' in de Nederlandse bioscoop te bekijken.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Dat rare hoofd van Cara Delevingne gaat voor mij die hele film bederven.

Ed Crane

Avatar

Is dat al raar tegenwoordig?

aspers

Avatar

Nou, smaken verschillen duidelijk. Ik vind haar dus echt bijzonder mooi. Heeft iets...

Master Of Films

Avatar

Kan Cara Delevingne niet bepaald lelijk noemen.

Goov25

Avatar

Ik schuif ook aan bij het clubje dat haar lelijk vindt.. Tuurlijk: mooi lichaam, geen puisten of wat dan ook... maar ik vind haar hoofd ook wat raar, kan er niet opgewonden van worden.

Goov25

Avatar

Misschien leuk voor polls: wie is de lelijkste of mooiste actrice ;)

Steve-O

Avatar

Ik heb wel vertrouwen in Besson, maar niet zozeer in de twee hoofdrolspelers...

DeHaan lijkt het alsnog goed te gaan doen in Verbinski's A Cure for Wellness dus ik geef hem het voordeel van de twijfel. Maar Delevingne heeft nog een lange weg te gaan om serieus genomen te gaan worden als actrice, aangezien ik nog geen enkele goede performance van haar gezien heb. En ik het idee heb dat menig ander ook niet zo positief is over haar acteerwerk.

Gelukkig heeft deze film in ieder geval wel een goede supporting cast en zoals het er naar uit gaat zien zal het ook wel snor zitten met de VFX.

Gigan72

Avatar

Cara heeft een beetje een alienface dus ze pas wel in de film

ridjieddo

Avatar

Delevigne +1 lekker ding. Enige reden waarom ik destijds Suicide Squad getorrent had.

Ed Crane

Avatar

@Ridj:
Had je misschien beter effe op de Extended Cut kunnen wachten, dan heb je haar iets langer en in HD.

Master Of Films

Avatar

Cara heeft een beetje een alienface dus ze pas wel in de film
Als Cara een alien was, dan hoop ik dat de mensheid zo snel mogelijk contact maakt met haar ras. 1 ding is voor mij heel zeker. Sinds Cara aan het voetballen is gegaan, kijk ik iets anders naar voetballen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair