Video

Featurette legt mythologie 'Assassin's Creed' uit

Waarom vechten de Assassins en de Tempeliers al eeuwen met elkaar?

door Jim Pedd om 08:54 in Video
Er is een gloednieuwe featurette vrijgegeven voor Justin Kurzels Assassin's Creed. De featurette dient om de mythologie van de film, die uiteraard gebaseerd wordt op de gelijknamige gamefranchise, uit te leggen. "Assassins en Tempeliers zijn al eeuwen met elkaar in oorlog," horen we aan het begin van de featurette.

Volgens Michael Fassbender, die de rol van Callum Lynch en diens Spaanse voorouder Aguilar speelt, "geloven de Assassins boven alles dat de mensheid recht heeft op vrije wil". De Tempeliers geloven daarentegen juist in "macht en manieren om de mensheid te beheersen", legt Marion Cottilard (Dr. Sophia Rikkin) uit. Dat allemaal tegen de achtergrond van een heleboel actievolle snippers uit de film.


In Assassins Creed wordt de terdoodveroordeelde Callum Lynch tegen zijn wil in gerekruteerd voor een mysterieus experiment van het bedrijf Abstergo Industries. Hij moet de herinneringen van zijn voorouder Aguilar de Nerha opnieuw beleven, waarmee het bedrijf de laatste Assassins wil uitroeien. Maar met behulp van de kennis die Callum krijgt via het leven van zijn voorouder, kan hij het opnemen tegen Abstergo.

Vanaf 5 januari 2017 in de bioscoop.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair