Opnames 'Jurassic World 2' officieel van start in maart 2017

Regisseur J.A. Bayona spreekt daarnaast over de toon van het verhaal.

De naam van regisseur J.A. Bayona is er een die filmfans de komende maanden vaker zullen horen vallen. Focus Features zal op 2 februari 2017 zijn nieuwste film A Monster Calls uitbrengen, en dat fantasy-drama zou volgens de eerste recensies zomaar eens aanspraak kunnen maken op een Oscar. Bayona werkt daarnaast al hard aan Jurassic World 2, de sequel die in de zomer van 2018 onze bioscopen moet terroriseren. Bayona sprak met Comingsoon over de sequel en zei er het volgende over:

"Elk verhaal is anders en in elk verhaal moet je zo diep mogelijk gaan, ook op het grote scherm. De Jurassic World-sequel is een project waarbij ik niet alleen samenwerk met Colin Trevorrow, maar ook met Steven Spielberg, en Frank Marshall. Het is net zo goed hun kindje als dat van mij. We werken er samen keihard aan om het verhaal leven in te blazen. Tegelijkertijd wil ik elk verhaal op een heel persoonlijke manier benaderen. Er gaat dan ook het nodige van mijzelf in de film zitten."

Het belangrijkste dat Bayona echter onthulde is dat de opnames officieel in maart 2017 van start zullen gaan. Eerder werd er al melding gedaan van januari en februari, maar maart lijkt het nu te gaan worden.

Bayona verfilmt een script dat geschreven werd door Colin Trevorrow en Derek Connolly. De cast bestaat naast de terugkerende Chris Pratt en Bryce Dallas Howard ook uit nieuwkomers zoals Toby Jones en Rafe Spall. De eerder genoemde Marshall en Spielberg zullen de film produceren. Jurassic World 2 (of wat de titel uiteindelijk ook wordt) draait vanaf 7 juni 2018 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair