Thriller 'Numb, at The Edge of the End' werft Hayden Christensen & Harvey Keitel

Thriller 'Numb, at The Edge of the End' werft Hayden Christensen & Harvey Keitel

De thriller is geschreven en wordt geregisseerd door Rodrigo H. Vila.

Nu hij met Bruce Willis aan First Kill heeft gewerkt en klaar is met de misdaadfilm, stort Hayden Christensen zich op zijn volgende rol. Variety weet te melden dat de acteur samen met Harvey Keitel een hoofdrol speelt in Numb, at The Edge of the End. Het wordt een apocalyptische thriller. De Argentijnse Rodrigo H. Vila is verantwoordelijk voor zowel het schrijfwerk als de regie.

Christensen speelt een oorlogsveteraan met een posttraumatische stresstoornis die ervan overtuigd is dat het einde van de wereld nadert. Nadat hij in contact komt met een dubieuze Messias (Keitel), verlaat hij zijn normale leven en begint met het bouwen van een ondergrondse schuilplaats. Hierdoor denken mensen dat hij gestoord is. Wanneer de oorlogsveteraan aan zijn eigen geestelijke gezondheid begint te twijfelen, grijpt er iets buitengewoons plaats.

De productie van Numb, at The Edge of the End is in handen van Cinema 7 Films, 3dar en Non-Stop. Variety heeft enkel bericht dat de opnames begonnen zijn, niet wanneer de film uit moet komen. Volgens een promotieposter van de apocalyptische thriller is het verhaal gebaseerd op ware gebeurtenissen.



NieuwsFilm

meest populair