Algemeen

Gigantische Fassbender op nieuwe poster 'Assassin's Creed'

Een afbeelding van bedenkelijke kwaliteit.

door Zilko Tarici om 10:33 in Algemeen
20th Century heeft een bedenkelijke nieuwe poster vrijgegeven van Assassin's Creed. Naast het feit dat er allerlei mensen uit de buik van Michael Fassbender lijken te groeien, oogt het geheel ook niet erg af. Het resultaat kun je in elk geval hieronder bekijken.

Fassbender speelt in de film de rol van Callum Lynch, een man die de avonturen van zijn voorvader Aguilar in het 15e eeuwse Spanje ervaart. Lynch ontdekt dat hij een afstammeling is van een geheime genootschap genaamd de Assassins. Al snel vergaart hij een grote hoeveelheid kennis en vaardigheden om het op te nemen tegen de machtige Templar-organisatie in het heden.

Naast Fassbender zien we ook Marion Cotillard in de nieuwe film van Justin Kurzel. De opnames vonden vorig jaar plaats in Malta, Londen en Spanje. Assassin's Creed draait vanaf 5 januari 2017 in de Nederlandse bioscopen.
9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Lijkt niet eens op 'm. Gaat echt de zoveelste faalfilm worden vwb gameverfilmingen

SilentF0rce

Avatar

@ridjieddo: Hij speelt een personage dat nog in geen enkele game heeft gespeeld. Ook het verhaal is nieuw. Dus op wie lijkt hij niet? Ik denk dat het best een goede film kan worden. De trailers zien er in ieder geval erg goed uit naar mijn mening.

ridjieddo

Avatar

Michael Fassbender lijkt niet op Michael Fassbender op de poster - check zijn gezicht. Ik heb het tegenovergestelde gevoel na het zien van de trailers: het ziet er allemaal 'net niet' uit.

Maartyboy

Avatar

Ik ben het eens dat veel gameverfilmingen keihard falen. Maar heb het gevoel dat deze film al wel een stuk beter gaat worden dan andere gameverfilmingen. Alleen al om de aanwezigheid van Fassbender.

Chris23

Avatar

Kben die photoshop posters echt zat.
Getekende/geschilderde stijl uit de 80s passen veel beter bij genre films.
Waarom noemen ze horror sifi fantasy enz eigenlijk genre films?
Drama is toch ook een genre?

benjamin

Avatar

Kunnen ze nu echt voor dit soort producties een beetje moeite doen om een poster te maken die niet zo spuuglelijk is?

Master Of Films

Avatar

Kben die photoshop posters echt zat.

Yep. Mijn overgrootmoeder kan met MSpaint nog beter filmposters maken. Wat voor studenten/leraren/lesmateriaal op die Mediacolleges zitten is mij een raadsel. De beste photoshopers worden gesponderd door Adobe. Het is duidelijk dat dit soort opdrachten (het maken van filmposters) helaas niet doen.

pmw84

Avatar

Wat een lelijke poster. Holywood kent geen creativiteit! Ik vind dat "fans" in veel gevallen betere posters kunnen maken dan die idioten die deze poster gemaakt hebben (zucht)

Goov25

Avatar

Hè bah, wat lelijk [spuug]

NieuwsFilm

meest populair