Scott Adkins in stripverfilming 'Accident Man'

Scott Adkins in stripverfilming 'Accident Man'

Zal dit Adkins' doorbraakfilm betekenen?

Scott Adkins is nou niet een naam die bij de meeste mensen een belletje doen rinkelen. Desondanks heeft deze 'martial arts' fanaat/acteur al een aardige reeks actiefilms op zijn naam staan, waaronder grotere titels als The Expendables 2, Grimsby en het recente Doctor Strange. Wanneer je hem echter in een hoofdrol zag, was dat in een B-titel als Universal Soldier: Day of Reckoning, Re-Kill of Jarhead 3: The Siege. Maar mogelijk krijgt Adkins nu eindelijk zijn doorbraak met de stripverfilming Accident Man.

Adkins kondigde zijn casting voor die film aan op Twitter met 'Heel opgewonden te mogen aankondigen dat mijn droomproject realiteit wordt'. Accident Man draait om een huurmoordenaar die erin gespecialiseerd is al zijn moorden als ongelukken te vermommen. Hij krijgt echter een zwaardere klus als hij de moord op zijn ex-vrouw moet wreken. Klinkt inderdaad wel als puik materiaal voor Adkins.

Naast Adkins zijn ook andere acteurs die vooral actiefilms op hun naam hebben staan bevestigd voor Accident Man, zoals Ray Stevenson, Ray Park en Michael Jai White. Adkins zal zich daarnaast ook met het script van de film bezighouden. De regie ligt in handen van Jesse V. Johnson, evenals Adkins een coryfee in het 'direct-to-video' circuit met titels als Alien Agent en Green Street Hooligans 2 op zijn naam.

Wanneer Accident Man te zien moet zijn, is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair