Nieuwe blik en details Walt Disney's 'Star Wars Land' en 'Pandora: The World of Avatar'

Nieuwe blik en details Walt Disney's 'Star Wars Land' en 'Pandora: The World of Avatar'

De twee grootse attractieparken.

The Walt Disney Company werkt hard aan twee nieuwe enorme attractiepark-onderdelen gebaseerd op de Star Wars en Avatar-franchises. De eerste wordt gebouwd bij Disney's Hollywood Studios & Disneyland en het Avatar-park opent bij Disney's Animal Kingdom. Er zijn weer wat updates verspreid.

Star Wars Land


Als eerste een nieuwe - geupdate - blik op het nog titelloze Star Wars Land. Deze heeft veel weg van de concept-art van enkele maanden geleden. Dit keer is het park in het donker afgebeeld en zijn er enkele aanpassingen. Ook is onthuld dat het park een nieuwe missie toevoegt aan de Star Tours, gefocust op de Star Wars: Episode VIII.

Bekijk de afbeelding
Pandora: The World of Avatar

Voor dit park, gebaseerd op James Cameron de sci-fi wereld van Avatar (2009), is onthuld dat de opening plaatsvindt in de zomer van 2017. Ook zijn er een aantal nieuwe indrukken onthuld, met enkele details. Hieronder als eerste het belangrijkste restaurant in het park: Satu'li Canteen, met Na'vi kunst en culturele objecten.

Bekijk de afbeelding
En hieronder een blik op de Windtraders, met culturele items van de Na'vi, speelgoed, wetenschap-kits en nog veel meer. Dit lijkt op een de plaats waar je met je kinderen speelgoed 'moet' kopen.

Bekijk de afbeelding
En als laatste Pongu Pongu, een speciale plaats voor dorstlessers.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair