Als het kon zou Jennifer Lawrence van haar hond willen bevallen

Als het kon zou Jennifer Lawrence van haar hond willen bevallen

In het nieuwe blad van Vanity Flair vertelt de actrice over haar haat en liefdes.

De altijd levendige Jennifer Lawrence verschijnt volgende maand uitgebreid in het decemberblad van Vanity Flair. De 26-jarige Amerikaanse versiert niet enkel de cover, ook ging ze een interview met hen aan waarin Lawrence over het één en ander sprak. Waaronder het schenden van privacy en haar liefde voor vriendin Emma Stone en hond Pippi Longstocking.

Zo meldt ze: "Ik ben de psychotische mama van een hond waarvoor ik mij oprecht schaam. Als ik haar in mij zou kunnen plaatsen, en van haar zou kunnen bevallen, dan zou ik dat doen. Daadwerkelijk kinderen krijgen zou erg gevaarlijk zijn. Mijn kinderen zouden ongelofelijk jaloers zijn, omdat ik meer aandacht aan Pippi zou schenken, dan aan hen."

In één van haar nieuwste films (Passengers) verschijnt Lawrence naast Chris Pratt. Laatstgenoemde is getrouwd met Anna Faris, die niet verwacht dat Lawrence haar man zal afpakken. "Ik denk dat vrouwen zoiets kunnen aanvoelen, als jij dat type vrouw bent. Ik geloof niet dat ik dat uitstraal. Ik straal wanhoop uit: 'Alsjeblieft, vind me aardig!' Wat niet bedreigend is."

Sinds een poosje geleden heeft Lawrence in Emma Stone haar beste vriendin gevonden. Dat heeft ze kennelijk aan een collega te danken. "Ze stuurde me een berichtje dat ze mijn nummer van Woody Harrelson had gekregen. Ik antwoordde met: 'F*ck off.' Sindsdien zijn we echt goede vriendinnen." En het feit dat ze in dezelfde industrie zitten: "Ik hou van mijn werk. Ik weet niet waar ik zonder mijn acteercarrière zou zijn. Dat er iemand is die van hetzelfde houdt als ik, zou ons hechter moeten maken. Het hangt van de persoon af, maar Emma is heel normaal en leuk. Als ik haar grootste fan niet was, dan zou ik haar knieschijven Tonya Harding'en."

Uiteraard zijn er ook dingen waar de schone zich aan ergert, zoals opstaan zonder een reden. "Wakker worden zonder iets te moeten doen of naar bed gaan zonder iets bereikt te hebben, vind ik niets. Daar word ik echt depressief van." Hetzelfde geldt voor mensen die haar privacy op de vreemdste momenten schenden. "Als ik aan het eten ben en iemand op mij afkomt, en een flits van iemands iPhone verschijnt, word ik echt onbeleefd tegen die persoon."



NieuwsFilm

meest populair