Keira Knightley maanden lang gestalkt

Keira Knightley maanden lang gestalkt

Haar stalker viel haar wel op een hele rare manier lastig...

Keira Knightley heeft het de laatste tijd wat minder leuk gehad; ze is namelijk maandenlang gestalkt door een 49-jarige man, genaamd Mark Revill, die de tweemaal voor een Oscar genomineerde actrice tussen 1 augustus en 22 oktober geregeld in Londen bezocht en achtervolgde. Maar de manier waarop hij dat deed was op z'n minst gezegd wel erg bizar...

Revill wordt naast het aanhoudende gestalk namelijk ook beschuldigd van herhaaldelijk het huis van de actrice te bezoeken om dan vervolgens door de brievenbus te miauwen en te schreeuwen. Ook stuurde hij haar meerdere brieven, een USB stick met kattegeluiden/videootjes en schreef hij een gigantische tekst met krijt op de straat voor het huis. De laatste keer dat hij weer eens een bezoekje leverde aan de 31-jarige actrice werd hij weggejaagd door haar man, James Righton.

Revill moest laatst voor dit alles voor de rechtbank verschijnen. Daar liet hij weten dat hij nooit de intentie had gehad Knightley ook maar het minste aan te doen. Hij gaf aan gigantisch veel van de actrice te houden en haar zijn muziek te willen laten horen, aangezien hij een componist was. Op die manier dacht hij ook zijn muziek een beetje te kunnen promoten.

Keira Knightley zal volgende maand te zien zijn in Colleteral Beauty met de zeer indrukwekkende cast van o.a. Will Smith, Edward Norton, Kate Winslet en Rooney Mara.

NieuwsFilm

meest populair