Algemeen

Trailer, poster en drie nieuwe foto's Martin Scorsese's 'Silence'

Liam Neeson wordt getipt voor een Oscar voor zijn bijrol in de langverwachte film.

door Zilko Tarici om 09:40 in Algemeen
Paramount Pictures, Fabrica de Cine en Ai Films hebben de eerste trailer en officiële poster plus drie nieuwe foto's van Martin Scorsese's langverwachte nieuwe dramafilm Silence vrijgegeven. Al dit moois kun je hieronder bekijken!

Silence is gebaseerd op het gelijknamige boek van Shusaku Endo en de scriptversie werd geschreven door Jay Cocks. Het verhaal van Silence speelt af in de 17e eeuw en gaat over twee Christelijke priesters die te maken krijgen met daden van geweld en vervolging wanneer ze naar Japan reizen om hun mentor op te sporen en het Christelijke gedachtengoed proberen te verspreiden.

De hoofdrollen in Silence worden gespeeld door Andrew Garfield, Adam Driver en Liam Neeson. De film draait vanaf 9 februari 2017 in de Nederlandse bioscopen.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

De trailer is er ook al.

Decepticon

Avatar

Hmm, mooie poster, maar de trailer doet me niet veel eerlijk gezegd. Ik zal hem nog een paar keer vaker moeten kijken.

Master Of Films

Avatar

Gelukkig voor Garfield bouwt hij na post Spider-Man debacle aan een goeie acteer carriere (99 Homes, Hacksaw Ridge & Silence). Al was hij daarvoor ook al te zien in het uitstekende Never Let Me Go. Maar eerlijk gezegd kan ik hem niet meer herinneren in The Social Network :(

Decepticon

Avatar

@MOF, dat komt denk ik omdat dat geen memorabele film is.

horizon

Avatar

Weinig memorabel? Valt wel mee.

De roeiboot scene is filmisch ontzettend sterk, strakke editing met geweldige soundtrack.
Sowieso goede editing in the Social Network en niet te vergeten Eisenberg die erg goed speelt.

Maartyboy

Avatar

Andrew Garfield is voor mij nog niet een acteur waar ik erg van onder de indruk ben, maar hij is de laatste jaren inderdaad wel behoorlijk aan de weg aan het timmeren! Ben benieuwd hoe hij zich staande houd in deze film van Martin Scorsese.

Steve-O

Avatar

Ziet er fantastisch uit. Ben alleen niet zo'n fan van Driver..

jaime91

Avatar

Ziet er heel indrukwekkend uit vind ik. Vooral een film waarbij de acteurs echt in kunnen shinen. Het is dan ook wel een zekerheidje dat dit het jaar van Garfield is na Hacksaw Ridge en nu deze film. Hij zal op zijn minst wel een Oscar Nominatie krijgen, en waarschijnlijk ook wel winnen. Ben wel benieuwd of dat voor deze film of Hacksaw zal zijn.

Petyr Baelish

Avatar

Mooie trailer! Een intrigerend verhaal, de perfecte cast en prachtige cinematografie. Dit is nou eindelijk weer eens een film waar ik daadwerkelijk naar uitkijk.

benjamin

Avatar

Nieuwe Scorsese is hoe dan ook iets om als filmliefhebber naar uit te kijken. Eerste indruk stelt alvast niet teleur.

Master Of Films

Avatar

Je zal maar geen filmliefhebber zijn, dan krijg je het best wel moeilijk. ;)

NieuwsFilm

meest populair