Algemeen

Eerste reacties: 'Rogue One: A Star Wars Story' is verbazingwekkend

Plus nieuwe foto's.

door Bram de Groot om 13:00 in Algemeen
Gisteren beleefde Gareth Edwards' Rogue One: A Star Wars Story de officiële première en ondanks dat er een embargo rust op volledige reviews verschijnen de eerste reacties al online. En gelukkig zijn deze positief. Zeer positief zelfs. Hieronder een greep uit de reacties, plus wat extra vrijgekomen info over en foto's uit de eerste Star Wars spin-off film.

Darth Vader

Rogue One's VFX supervisor en uitvoerend producent John Knoll heeft tegenover Comicbook laten dat er e.e.a. is veranderd aan het voorkomen van Darth Vader: "Als je naar New Hope kijkt, zeker in de scène in de witte doorgang in het begin, dan zie je viezigheid en allemaal vingerafdrukken, aangezien het was gemaakt van klei. Voor Empire Strikes Back hadden ze een nieuwe gemaakt die gepolijst, glad en glanzend en perfect was. De borstplaat is anders in iedere film. In Rogue One hebben we een borstplaat die veel wegheeft van die op Episode IV, maar wel gepolijst zoals in V."

Ook geeft Knoll aan dat hij een "mooi" pak heeft gemaakt: "Je hebt een pak voor gevechten en voor gelegenheden. Als je met de Emperor of zo gaat praten, dan trek je een mooi glimmend pak aan, om respect te tonen."

De zeer positieve reacties!

En hieronder de reacties. Samengevat: de film zal de fans niet teleurstellen, is verbazingwekkend, grappig en actierijk. Ook worden de rollen van Felicity Jones en Donnie Yen en de robot K-2SO (Alan Tudyk) geprezen. Ook zou de film perfect aansluiten op George Lucas' Episode IV: A New Hope (1977) en zijn er nog genoeg verrassingen, niet onthuld door de marketingactiviteiten. Er wordt zelfs aangegeven dat de film beter is dan The Force Awakens.


Nieuwe foto's van wezens en droids

En hieronder weer wat nieuwe foto's van uiteenlopende droids en buitenaardse wezens, met Weeteef Cyubee, K-2SO, C2-B5, Moroff, Benthic, Admiral Raddus, Beezer Fortuna, Oolin Musters en een Farm Droid.15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Echt ongelofelijk. Sommige van die reacties. Dat zulke mensen een film eerder mogen zien is buitensporig.

#firstworldproblems

Ed Crane

Avatar

"feels like Star Wars"

Naadloze overgang als je eerst deze kijkt en dan het bouwpaketjes-knutselwerkje dat de oorspronkelijke A New Hope was.

Bane1

Avatar

Geweldig nieuws dit. Ik kan niet wachten tot woensdag!

Robbepost

Avatar

Ik wilde eigenlijk niet gaan, maar na dit bericht kan ik niet meer wachten ........

horizon

Avatar

Haha, Ed. Inderdaad.

Daarnaast: wat een ellendige mee scrollende reclames op de mobiele website van filmtotaal...

TheMouseKingReturns

Avatar

@ Robbepost heb volgens mij eigenlijk nog nooit slechte, eerste reacties gelezen van blockbusters of andere grote film projecten, is zogenaamd altijd geweldig, staande ovaties en zo gaat het nog wel even door... Beter niet te veel er van verwachten, dan kan het altijd alleen maar meevallen ;)

Bilbo

Avatar

Die Twi-Lek ziet er wel heel ongezond uit. Heb m'n nieuwe avatar dus gevonden.

Robbepost

Avatar

Mouseking ik bedoelde het ook cynisch. Uiteraard ga ik naar een nieuwe start wars en inderdaad dit soort eerste reacties zijn altijd lovende.

Master Of Films

Avatar

Dat zulke mensen een film eerder mogen zien is buitensporig.
Nou zijn deze tweets wel van mensen vanuit de pers. Dus niet zomaar wat zwervers van straat afgeplukt. Daarnaast speelt dat Amerikaanse overdreven enthousiasme ook een rol.

horizon

Avatar

@mof,
Op het moment dat iemand van de pers schrijft 'you suck at life' dan mag je die perskaart meteen in beslag nemen.

aspers

Avatar

Wow... moet eerlijk zeggen dat Rogue One mij de hele tijd geen moer interesseerde. Maar dit klinkt wel erg goed!

Geweldig dat ze zo lekker bezig zijn met de Star Wars franchise. Want geef toe, iedereen vond dit onnodige uitmelkerij. Maar het lijkt toch meer te zin dan dat alleen.

Shifty777

Avatar

Ik weet dat dit niks zegt, Suicide Squad had immers ook zo'n positieve reacties, die echter wat minder bleken te zijn na de release, evenals de film zelf. Dat hele gebeuren met die reshoots en Tony Gilroy die betrokken moest worden baarde mij ook al tijdenlang zorgen...

... maar, het is Star Wars, Disney lijkt het serieus te nemen om er goede films van te maken en ik heb er toch zin in. Mijn kaartjes zijn al gereserveerd en als het niet goed is, dan wordt het hopelijk toch niet erger dan de prequels.

Master Of Films

Avatar

Op het moment dat iemand van de pers schrijft 'you suck at life' dan mag je die perskaart meteen in beslag nemen.
Tja USA hé. De pers is daar, laat ik het zo zeggen, nogal wat anders. Niets is zo manipulatief als de Amerikaanse media.

centr1no

Avatar

horizon " Op het moment dat iemand van de pers schrijft 'you suck at life' dan mag je die perskaart meteen in beslag nemen. "

Tegenwoordig kan iedere twitteraar, youtuber, instagrammer, enz. die regelmatig zijn/haar mening op het internet uitspuugt en een beetje volgers heeft zich al 'pers' noemen.

dlippold

Avatar

Wat viel deze film mij tegen zeg.... Het enige leuke is de Darth Vader scene aan het einde.

Voor rest pakte de film me helemaal niet. Jammer wat ik ben wel echt een Star Wars fan.

#RogueFail

nieuwslaatste nieuws

meest populair