Trailer 'Goon: Last of the Enforcers': Seann William Scott knokt en ijshockeyt erop los

Trailer 'Goon: Last of the Enforcers': Seann William Scott knokt en ijshockeyt erop los

Vervolg op de komedie uit 2011, deze keer geregisseerd door acteur Jay Baruchel.

Grappenmaker Jay Baruchel heeft de trailer van zijn eerste geregisseerde film vrijgegeven. Voor de liefhebbers van Goon zal de titel erg bekend voorkomen, het gaat per slot van rekening om het vervolg: Goon: Last of the Enforcers. Seann William Scott is wederom van de partij als de goedhartige en meedogenloze ijshockeyer Doug 'The Thug' Glatt. Zie hieronder ook een poster van de komedie terug.

Een synopsis is er nog niet. In het origineel uit 2011 ontmoeten we Doug als uitsmijter van een bar. Nadat hij een ijshockeyspeler op zijn smoelwerk slaat vanwege een homo-opmerking, wordt hij als enforcer gerekruteerd bij de Halifax Highlanders. Zijn taak? Xavier LaFlamme beschermen, de superster van het team. Dit nodigt Doug uiteraard uit om enkele knokpartijen op de ijshockeybaan te beëindigen.



Naast Seann William Scott komt praktisch heel de cast van het origineel terug, waaronder Jay Baruchel, Alison Pill, Kim Coates en Liev Schreiber. Nieuwkomers zijn Wyatt Russell en Elisha Cuthbert. Goon: Last of the Enforcers komt volgend jaar in maart te Canada uit. Andere releasedatums zijn er nog niet. Baruchel is ook verantwoordelijk voor het schrijfwerk.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair