Sony wint rechten 'Love in the Time of Dick Pics'

Sony wint rechten 'Love in the Time of Dick Pics'

Sony's aankomende romantische komedie voor deze moderne tijden vol pikant social media gebruik.

Studio Sony Entertainment heeft de rechten verworven voor de romantische komedie Love in the Time of Dick Pics. Het script werd gepend door scenariste Nicole Larson, die met deze titel haar speelfilmdebuut zal maken. Larson werkte eerder aan de serie Melissa & Joey, maar heeft verder nog weinig ervaring in de industrie.

Het plot van Love in the Time of Dick Pics wordt als volgt omschreven. 'Een actuele romantische komedie over de illusie van keuze en hoe moeilijk het is om de ware te vinden in een oceaan van opties, variërend van beleefd, onzedelijk tot naakt.' Een komedie á la Sex Tape ligt in de lijn der verwachting. Gezien de ophef in de media de laatste jaren over 'sexting', 'dick pics' en aanverwant schunnig gebruik/misbruik van de diverse social media is het verbazingwekkend dat Hollywood het thema nog niet eerder heeft aangeboord.

Elizabeth Cantillon (Galaxy Quest, Concussion) zal als producent voor het project optreden. Of Sony de huidige titel zal handhaven of een gekuisde nieuwe naam zal verkiezen, zal de tijd ons leren.

Wanneer de film die voorlopig als Love in the Time of Dick Pics door het leven gaat moet uitkomen, is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair