Slechterik 'Jurassic World' terug voor vervolg

Slechterik 'Jurassic World' terug voor vervolg

En zijn gestolen embryo's vast ook.

In Steven Spielbergs Jurassic Park uit 1993 was B.D. Wong al te zien als de zeer doelgerichte geneticus Dr. Henry Wu. In het verleden jaar verschenen vervolg Jurassic World keerde hij terug en dit keer was hij nou niet bepaald het meest vriendschappelijke personage.

In Colin Trevorrows Jurassic World is Wongs personage de drijvende kracht achter de creatie van de Indominus Rex, een dino die over meer 'superkrachten' blijkt te beschikken dan in eerste instantie wordt verondersteld. Hij kan immers 'onzichtbaar' worden en hij werpt zich op als een soort opper-raptor. Erger is nog dat Dr. Henry Wu blijkt samen te werken met Vic Hoskins (Vincent D'Onofrio), het hoofd van InGen Security. Deze club zou de dino's graag inzetten als wapens, iets dat we waarschijnlijk in het tweede deel krijgen te zien.

Bekijk de afbeelding
Dr. Henry Wu weet in Jurassic World uit het Dino-pretpark te ontsnappen en neemt ook een aantal embryo's mee. Op de vraag of we Wong te zien krijgen in het voor 2018 geplande vervolg zei Frank Marshall tegenover Cinemablend: "Als ze vertrekken in een helikopter, dan weet je dat ze waarschijnlijk terugkeren."

Van Chris Pratt en Bryce Dallas Howard was al bekend dat ze weer te zien zijn als respectievelijk Owen Grady en Claire Dearing. De film van J.A. Bayona staat gepland voor 7 juni 2018.



NieuwsFilm

meest populair