Wordt The Winter Soldier dan toch Captain America?

Wordt The Winter Soldier dan toch Captain America?

Sebastian Stan lijkt ernaar te hinten.

Tot op heden zijn alle grote Avengers nog actief in het Marvel Cinematic Universe. Er komt echter een moment waarop bijvoorbeeld Chris Evans besluit te stoppen met zijn optreden als Captain America. In de strips is de rol van Caps onder meer overgenomen door The Winter Soldier en via Instagram lijkt acteur Sebastian Stan nu te hinten dat deze opzet zomaar eens opgevolgd kan worden in het filmuniversum.

Op Instagram plaatste Stan onderstaande foto waarop hij een schild van Captain America draagt. Dit schild heeft veel weg van het metaal waarvan de in Civil War afgehakte arm van The Winter Soldier was gemaakt. De opmerking "komt van pas..." geeft mogelijk prijs dat het schild meer is dan alleen een leuke gadget voor boven Stans bed.



Mogelijk keert The Winter Soldier terug in Black Panther (2018), aangezien hij aan het einde van Civil War wordt ingevroren en wordt bewaard in het domein van de Afrikaanse superheld. Dat The Winter Soldier terugkeert in het na Black Panther te verschijnen Avengers: Infinity War (2018) is al bevestigd. Voor die laatste film deelde Marvel Co-President Louis D'Esposito onderstaande teaser:



NieuwsFilm

meest populair